Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon Jani Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négynapos szünet után megérkezett a dzsungelbe a Celeb vagyok, ments ki innen! második csapata. Ahogy a korábbi társaság indító adása, úgy ez is kellőképpen unalmasra sikeredett. Sebestyén Balázs és Vadon Jani erőlködése poénjai hallatán sírni tudtunk volna. 

Némi felvezető össznépi unatkozás után bungee jumpinggal kezdődött a Celeb vagyok...! játékosainak szenvedése. Már akinek, persze, ugyanis volt - például Nyertes Zsuzsa vagy Molnár Andi -, aki kifejezetten élvezte a feladatot. Mi azért legjobban Bárdos Andráson szórakoztunk, már az ugrás előtt az arcára volt írva a rettegés, miközben azonnali halált emlegetett. Mondjuk, megértjük, de túlélte.

Forrás: Celeb vagyok...!/Facebook

Krisz, az állatbefogó az új csapatot is riogatta egy sort, akárcsak az első turnus szereplőit. A celebeknek a bátorságpróbák várható főszereplőit, zömmel csúszómászókat, mutatta meg, ezen a ponton sem izgultuk halálra magunkat, de nagyon úgy tűnt, egyelőre a játékosok sem.

Irány a tábor! A körülmények még az első turnus után is meglepték a dzsungellakókat: Bunyós Pityu a fekvőhelyek kényelmetlenségére panaszkodott, Bárdos András a higiénés körülményekkel nem volt elégedett. Az első táborparancsnok Aleska lett, aki ki is osztotta a feladatokat.

Forrás: Instagram/aleska_aerial

Az első konfliktus a táborlakók között a bab- és rizsadagon pattant ki. Molnár Andi az éhezéstől félve azon az állásponton volt, hogy este már ne egyenek, inkább spóroljanak a kaján, a srácok - leginkább Cooky - azonban inkább megvacsoráztak volna, de végül engedtek a szép táncosnő akaratának, aki aztán már ráállt volna, hogy egyenek a társai. Nyertes Zsuzsánál még a mécses is eltörtött, bár az nem derült ki, miért. Ééééééés arra a titokra is fény derült, hogy Bárdos András fogszabályzóval alszik, amiért Balázsék azonnal tejfogúnak gúnyolták.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A nézők úgy szavaztak, hogy az első bátorságpróbára Aleska megy, de hogy miként sikerült neki, azt csak a keddi adásban láthatjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.