Az élő adás varázsa - avagy a legjobbak is bakiznak néha

TV2 Szabó Zsófi Sztárban sztár Celeb vagyok ments ki innen X-Faktor 2014 Tilla Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akármennyire is rutinosak, bármennyi műsort is vezettek már, néha ők is hibáznak. Az elmúlt pár napban a vérprofi Sebestyén Balázs és Tilla is bakizott az élő adásokban. És persze Szabó Zsófi is, ám nála a nyelvbotlás leginkább a kezdők izgalmának tudható be. 

Nos, azt azért nem gondoljuk, hogy Sebestyén Balázs vagy Tilla ne tudná, hogy éppen milyen műsort vezet, de mindenesetre felkapjuk a fejünket a hibáikon. A Celeb vagyok, ments ki innen! adásaiban például Balázs rendszeresen a "Villából" jelentkezett be, lehet, persze, hogy Aurelio jelenléte zavarta meg ennyire.

Forrás: RTLKLUB

Tilla a TV2 Sztárban sztár című műsorát keverte össze egy pillanatra a Megasztárral. "Tóth Vera már biztosan nem lesz Megasztár-győztes" - hirdette ki, amikor kiderült, az énekesnő nem kapott elég szavazatot.

Forrás: TV2

A legkínosabb persze Szabó Zsófi bakija volt, aki éppen azt hibázta el, amiről a dzsungelben Krasznai Tündének papolt, nevezetesen az ikes igék használatát. A csinos műsorvezetőnek a szavaz helyett a szavazik csúszott ki a száján..."Aki szavazik... vagy szavaz, az is sok mindent nyerhet" - tévesztett, majd javította magát. A nyelvbotlásra műsorvezető társa, Istenes Bence is azonnal lecsapott: "Zsófi a dzsungelben hiányolta az ik-es igéket, gondolta elhoz néhányat" - csapta le a magas labdát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Elhagyta a zene" Kunovics Katinkát?http://www.life.hu/bulvar/20141027-kunovics-katinka-a-rising-starba-jelentkezett-a-zsuri-nem-juttatta-tovabb.htmlAhogy a Life.hu is írt róla, zenészgyerek és közismert énekesnő, nevezetesen Kunovics Katinka is jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, a Rising Starba. A Romantic egykori énekesnője kiborult, úgy érzi, megalázta a zsűri.TV + Bulvár--A TV2 megtalálta a világ legidegesítőbb zsűritagjáthttp://www.life.hu/bulvar/20141026-rising-star-elso-adas-kerenyi-miklos-gabor-tanar-ur-zsuri.htmlAhogy az a tehetségkutatóknál lenni szokott, a Rising Star is előre felvett adásokkal indult vasárnap este. De ez is pont elég volt arra, hogy találkozzunk a zsűrivel.TV + Bulvár--Pál Dénes nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/bulvar/20141026-pal-denes-nyerte-a-tv2-sztarban-sztar-musorat-2014-ben.htmlNyolc hét után véget ért a Sztárban sztár, amelyet Majka lazán a tévézés csúcsának nevezett az adásokba fektetett munka miatt. A nézők szerint Pál Dénes érdemelte ki a győzelmet.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.