Ilyés Jenifer: „Görcsösen igyekeztem bizonyítani a mentoroknak"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szikora Róbert X-Faktor érzékenység mentorok Ilyés Jenifer RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyek között búcsúzott szombat este az X-Faktortól Jenifer, aki elárulta, milyen tanáccsal látta el Szikora Róbert a jövőre nézve.

Ahogy a Life.hu is megírta, szombaton az X-Faktor második élő show-ján Ilyés Jenifertől búcsúztak az énekesek: a mentorok döntése alapján neki kellett távozni a tehetségkutatóból. Hétfő reggel, amikor leültem Jeniferrel beszélgetni, már nyoma sem volt a szomorúságnak, látszott rajta, hogy előre néz és a jövőjét tervezgeti.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mit gondolsz, miért neked kellett távozni szombaton az X-Faktorból?

Görcsösen igyekeztem bizonyítani a mentoroknak és az érzelmeimet mindennél jobban szerettem volna kifejezni, lehet, hogy ez volt a gond. A tanulság az, hogy a jövőben magamnak kell megfelelnem, nem másoknak.

Az a vád ért, hogy nem mutatod ki az érzelmeid, ez a színpadon kívüli életedre mennyire jellemző?

Érzékeny és érzelmes embernek tartom magam. Amikor az első élő adás után a mentorok kritikát fogalmaztak meg azzal kapcsolatban, hogy zárkózott vagyok, az nagyon rosszul érintett. Szikora Róberttel azon dolgoztunk, hogy ezen tudjak változtatni. Szerintem a versenyzők közül én vagyok az egyik legérzékenyebb.

Egyetértettél a mentorok döntésével?

Nyílván ezzel nehéz megbarátkozni, hiszen szerettem volna még többet megmutatni magamból hétről hétre. Jó lett volna táncolni, magyarul énekelni. Így alakult, el kell fogadni. Remélem, most valami új kezdődik az életemben.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mik a terveid a jövőre?

Szeretnék sajt dalt és klipet, nem akarok eltűnni, hiszen azzal a lehetőséggel, amit az X-Faktor adott, élnem kell. Folytatom a turisztikai tanulmányaimat, a színészkedést és a modellkedést is, csak magasabb szinten.

Mi fog a legjobban hiányozni az X-Faktorból?

Az a pörgés, amiben nap,mint nap benne voltunk, az a figyelem, amivel körbevettek minket. Természetesen a lányok is hiányozni fognak, akikkel együtt laktam, Bella és Andi.

Szikora Róbert milyen útravalóval látott el a jövőre nézve?

Azt tanácsolta, próbáljam magamban letisztázni, mit szeretnék az élettől. Mondta, hogy szerinte mindenképpen a pályán kell maradnom, és segíteni fog, amiben csak tud.

Megvan az idei X-Faktor legjobb nője és pasijahttp://www.life.hu/bulvar/20141027-az-idei-x-faktor-legjobb-noje-toth-andi-legjobb-pasija-pedig-nagy-richard-a-life-hu-olvasoi-szerint.htmlTóth Andi a 2014-es X-Faktor legjobb nője, Nagy Richárd pedig a legjobb pasija – legalábbis a Life.hu olvasói szerint. TV + Bulvár--Keményen osztották Szabó Zsófit az X-Faktor miatt a Facebookon - Sarka Kata megvédtehttp://www.life.hu/bulvar/20141025-szabo-zsofit-az-x-faktor-musorvezetes-miatt-kritizaltak-a-facebookon-sarka-kata-megvedte.htmlSzabó Zsófi éltében először próbálta ki magát műsorvezetőként. Új csatornája bedobta a mélyvízbe: az X-Faktor második élő adását vezették Istenes Bencével. Zsófi, aki aktív életet él a Facebookon, posztolt is egy fotót, amely alá rengeteg komment érkezett. Sokan támadták a teljesítménye miatt, de védelmezői is szép számmal akadtak - köztük legjobb barátnője, Sarka Kata is.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi ma este együtt vezeti az X-Faktort Istenes Bencévelhttp://www.life.hu/bulvar/20141025-szabo-zsofi-es-istenes-bence-egyutt-vezetik-az-x-faktor-masodik-elo-adasat.htmlSokan találgattak, de most fény derült a nagy titokra. Szabó Zsófi ma nem csak az AfterX-ben lesz látható az RTL II-n, hanem egy estére Istenes Bencével vezeti az X-Faktort is.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.