Fantasztikus izgalmak a Barátok köztben - régi szereplők térnek vissza

Forrás: RTL KLub -
Berényi Miklós Barátok közt Berényi Claudia Vili bácsi szereplő Kertész Mónika RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vérbeli rajongókra remek epizódok várnak az elkövetkezendő hetekben a Barátok köztben. Jön egy félelmetes intrikus, visszatér egy évek óta nem látott szereplő és Berényi Caludiára is szükség lesz, hogy rendet tegyen a családban.

A Gubík Ági színésznő által alakított Berényi Ágnesről, aki Berényi Attila testvére és Miklós féltestvére, eddig sok jót nem hallottunk. A róla keringő mítoszt nem is fogja cáfolni, ugyanis semmilyen eszköztől sem riad vissza, ha a céljai eléréséről van szó. Az biztos, hogy a Berényi-klán tagjainak életét felpezsdídi majd az új szereplő.

Forrás: RTLKLUB

Vili bácsi körül is fenekestül felfordul az élet! Visszatér a sorozatba lánya, Kertész Mónika. Sajnos azonban csalódnunk kell, mert az ő karakterének egykori megformálója, Farkasházi Réka egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a forgatást. Mónika szerepét, ezért Huszárik Kata veszi át. Az okos és kedves lány, most is a legjobbkor érkezik majd, hogy rendet teremtsen az öreg házmester életében.

Forrás: RTLKLUB

Visszatér még a Berényi Claudiát játszó Ábrahám Edit, aki a történet szerint Olaszországban kezdett új életet. Ám mostani megjelenésének nyomós oka lesz, ami még egyelőre titok, addig meg lerághatjuk a körmünket.

Forrás: RTL KLub

Jövőre pedig a Csomor Csilla által megformált Berényi Zsuzsa karaktere is visszatér, ám ennek okát még teljes homály fedi. Lehet, hogy pénzre vagy férfira lesz szüksége? Zsuzsa általában ezekben utazik.

Ilyés Jenifer: „Görcsösen igyekeztem bizonyítani a mentoroknak"http://www.life.hu/bulvar/20141027-ilyes-jenifer-az-rtl-klub-x-faktorabol-kiesett-enekesno-szikora-robert-mentoraltja-nem-tartja-magat.htmlKönnyek között búcsúzott szombat este az X-Faktortól Jenifer, aki elárulta, milyen tanáccsal látta el Szikora Róbert a jövőre nézve.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCookyért külföldről érkeznek hazánkba aggódnihttp://www.life.hu/bulvar/20141022-cookyert-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-alatt-kulfoldrol-erkeznek-aggodni.htmlCooky pár nap múlva elindul a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelébe, hogy bátorságáról és kitartásáról próbát tegyen. A szülei követni fogják fiuk sorsát, nem is akárhogyan!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVajna Timi így készül a Halloweenrehttp://www.life.hu/bulvar/20141026-vajna-timi-hallowenre-keszul.htmlA Hallowen izgalmas éjszakáján sokan buliznak boszorkány jelmezbe öltözve. Vajna Timi azonban úgy tűnik most nem a varázslatos, hanem habos- fodros oldalát mutatja meg.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.