Szexis fotók készültek a dzsungelcelebekről - Bikiniben pózoltak a csajok

VV Éva bátorságpróba Celeb vagyok, ments ki innen! Nyertes Zsuzsa Aleska Diamond Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Műhiszti, bikinis fotók, Baukó táborparancsnoksága - talán ezzel a három dologgal foglalhatnánk össze a mai műsort. Még csak a harmadik adásnál járunk, de kétség nem fér hozzá, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen második turnusában a prímet VV Éva viszi majd. 

Vajon jópofa dolog elnevezni egy kecskét a Barátok közt egykori Magdi anyusáról? Baukó Éva úgy vli, mindenképpen, Nyertes Zsuzsa szerint azonban EZ nem vicces. Az azonban annál inkább mulatságos, ahogyan Bárdos András nehezményezte a két új lakó - nevetetesen két kecske - érkezését. Amíg Nyertes Zsuzsa ki is mondja, hogy már most elege van a dzsungellétből - "nem lehetek mindig forerver young" . addig Bárdosnak csak az arcára van írva a méla undor. Tuti biztos, hogy mindketten sűrűn fohászkodnak, hogy őket küldjék először haza. Ha a nézőknek van egy csöpp eszük, a végjátékig bent- vagyis kinthagyják őket. Bár most, lepcsesszájú Aurelio elszólása után annyira azért nem sajnáljuk őket.

Forrás: Celeb vagyok!/Facebook

A fiatalabb generáció azért jobban bírja a gyűrődést, a kecskefejést például. VV Éva szerint az Pontosan Olyan, mintha fitymát fogna, nos nem csak az első csapat orgazmusimitáló Bódi Sylvijét, de őt sem irigyeljük a szexuális életéért. És a velük kapcsolatba kerülő pasikat sem, persze.

Éva a bátorságpróbára Zsuzsát vitte, állatokat kellett felismerniük tapintásra, ez azért nem volt olyan nagy kaland. Nyertes Zsuzsa azért kiborult, no, de ezúttal csak poénból, zokogva hitette el a többiekkel, hogy egy csillagot sem szereztek, és a bozótnak vette az irányt. Jó vicc...

Forrás: Celeb vagyok!/Freemail

A keddi nap azért hozott örömöt is a dzsungelcelebnőknek is. Mindannyiukat boldoggá tette, hogy szexis fotók készültek róluk. A legboldogabb azonban Éva volt, ugyanis ő lett az új táborparancsnok, aki ki is osztotta a feladatokat. "Nem kell pszichológusnak lenni, innen tudtam, hogy valami baja van velem" - jegyezte meg Hevesi Kriszta, amikor Baukó klotyófelelősnek nevezte ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.