„Helló cica!" Beszólogatva „udvarolnak" ma az utcán a nőknek

séta New York udvarlás beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utcai beszólogatásra és annak visszaszorítására hívja fel a figyelmet a Hollaback nevű szervezet videója, amelyben egy nő 10 órát sétált New Yorkban és több mint 100 beszólást kapott. Már több mint 1 millióan látták!

Számoltad már, hányszor szólnak utánad egy nap az utcán? Sokszor mindegy, hogy kihívó miniszoknyát, vagy lila plüss melegítőt visel az ember lánya, valaki megdicséri, de nem feltétlenül túl udvariasan. A Hollaback szervezet videót készített, hogy felhívja a figyelmet az utcai beszólogatásra, és segítsen annak visszaszorításában.

Egy csinos lány szűk, de nem feltűnő pólóban 10 órán át sétált New York belvárosában, ezalatt több mint 100 úriember szólt utána, sőt, olyan is akadt, aki sétált mellette egy ideig, és persze sok más nem szóbeli gesztussal is kifejezték tetszésüket a pasik.

Emberek, akikkel a legnehezebb együtt élni http://www.life.hu/news/20141028-a-szoba-hazank-elso-reality-tarsasjatekaban-egy-szobaban-kell-egyutt-elni-vadidegeneknek.html Mindenkinek vannak jó és rossz szokásai. Összeköltözéskor néhány nap után kiderülnek ezek, de persze inkább a rosszat vesszük észre először. Pláne, ha egy idegennel osztjuk meg a lakásunkat. Hazánk első reality társasjátékában ráadásul egy szobában zajlik minden. News -- Letícia királyné még sosem járt ilyen közel Magyarországhoz http://www.life.hu/news/20141028-leticia-kiralyne-egy-becsi-kiallitas-megnyitojan-jart-meg-sosem-volt-ilyen-kozel-magyarorszaghoz.html A spanyol uralkodónő egy bécsi kiállítás megnyitója kedvéért utazott az osztrák fővárosba. News -- Egy műsor, ahol te vagy a főnök! http://www.life.hu/news/20141027-a-szoba-hazank-elso-interaktiv-tarsasjateka-november-indul-te-iranyithatod-a-jatekosokat.html Már nem kell sokat várnunk arra, hogy elkezdődjön a társasjátékok társasjátéka, A szoba. Nézheted, szeretheted, utálhatod, büntetheted, jutalmazhatod, kiköltöztetheted a játékosokat, egyetlen gombnyomással. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.