Te jó ég! Undorító dolgot kent az arcára az énekesnő

bizarr undorító szépészeti beavatkozás Fresh Andi Szögeczki Ági galamb ürülék Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Andi galambürülékes pakolást tett az arcára. Az elsőre gusztustalannak tűnő eljárás minden pillanatát végigkövette az Édes Élet kamerája is.

Bizarr szépészeti módszert próbált ki Fresh Andi és Szögecki Ági. A lányok egy galambásztól szereztek madarat, aki azonban megszökött, de a végtermékéből készült pakolás így is elkészült. Andi vagány volt és ki is próbálta az újabb szépségtippet.

Nézd meg az alábbi videóban, hogyan küzdöttek meg a lányok a galambkakival:

Ha már a bizarr módszereknél tartunk, korábban Hargitai Bea és Zimány Linda intravénás C-vitamin kúrájáról is írtunk.

Hódi Pamela döntött! Elköltözik Natival Berkitől http://www.life.hu/bulvar/20141029-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-szereploje-elkoltozik-parja-berki-krisztian-uzletember-lakasabol.html A macsó nevetgélve fogadta a nagy hírt, hogy Pamela elköltözik közös otthonukból. Csak egy kikötése volt, kislánya szobájára vonatkozólag. TV + Bulvár Sarka Katát terhesnek nézték – pedig vékonyabb, mint valaha http://www.life.hu/bulvar/20141029-sarka-katat-hajdu-peter-feleseget-terhesnek-neztek-pedig-dietazik-es-vekonyabb-mint-valaha.html Néhány kommentelő a Facebookon úgy vélte Sarka Kata egyik fotója láttán, hogy Hajdúné a harmadik gyermekét várja. Kata ezután egy szexi fotóval bizonyította, hogy nem terhes. TV + Bulvár -- Aurelio kikotyogta a titkot: nem a dzsungelben aludtak a celebek a legnagyobb esőben http://www.life.hu/bulvar/20141029-aurelio-elarulta-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-alatt-a-legnagyobb-esoben-menedekhazban-aludtak-a.html Aurelio a Celeb vagyok, ments ki innen! háttérműsorában elárulta: egy alkalommal nem aludtak a szabad ég alatt, menedékházba kellett vinni őket a cudar időben. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.