Mind a négy mentor Kállai-Kiss Zsófiát küldte haza - Ő esett ki az X-Faktorból

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
Kállai-Kiss Zsófia X-Faktor Horányi júlia Little G Weevil X-Faktor 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők úgy döntöttek, az X-Faktor harmadik élő show-jában Horányi Julinak és Kállai-Kiss Zsófinak kell párbajoznia a versenyben maradásért. Egy dolog már a párbaj előtt is biztos volt: Little G elveszíti egyik mentoráltját.

"Nehéz megszólalnom, mert értetlenül állok a helyzet előtt. Nem nekik kellene ott állni. Azt mondtam nekik, hogy ne párbajozzatok, csak énekeljetek - magatokért. Mielőtt elbőgöm magam, mondanom kell egy nevet: Kállai-Kiss Zsófi menjen haza" - mondta G, akinek két mentoráltja között kellett döntenie. Tóth Gabi a párbajprodukció alapján hozott döntést, és ő is Zsófit küldte haza, és így döntött Szikora is. Így Alföldi Róbertnek már nem kellett döntenie, de ő Zsófira mondott nemet.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"A nézők döntenek, ők tudják, nekik valószínűleg nem volt elég meggyőző. Biztos voltam benne, hogy a mentorok neki szavaznak bizalmat, több pozitív kritikát kapott, mint én. Nem ért válatlanul a dolog" - mondta Zsófi Istenes Bencének.

Kik rajonganak az X-Faktor versenyzőiért? Helyszíni percről percre a kulisszák mögülhttp://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141101-x-faktor-backstage-percrol-percre-tudositas-a-harmadik-elo-show-elott.htmlA harmadik élő show-ra már mindekinek hozzánőtt valamelyik versenyző a szívéhez, akinek nagyon szurkol vagy akiért rajong. De vajon maguk a versenyzők hogyan élik meg a rajongást? Az X-Faktor élő show-ja előtt erről IS kérdezzük őket. Ahogy az első két élő show előtt, újságírónk és fotósunk ott van a backstage-ben. Tarts velünk; cikkünket az élő show kezdetéig folyamatosan frissítjük!Percről percre--Amikor nem tudsz betelni az X-Faktorral: tarts velünk az élő show kulisszái mögé!http://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141101-x-faktor-harmadik-elo-show-percrol-percre-tudositas-a-backstage-bol.htmlLemaradtál? Újranéznéd? Érdekel, mi történik a színfalak mögött? A harmadik élő adás alatt is beköltöztünk a kulisszák mögé, hogy mindent megmutassunk mindazt, ami az élő adás közvetítése alatt nem látszik.Percről percre--Little G a pesti éjszakában ismerte meg Tóth Gabithttp://www.life.hu/bulvar/20141022-little-g-weevil-az-idei-x-faktor-mentora-a-pesti-ejszakaban-ismerte-meg-toth-gabit.htmlAz idei X-Faktor Amerikából hazatért mentora arról beszélt, Tóth Gabit kislánykorából ismeri a pesti éjszakából.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.