Kállai-Kiss Zsófia X-Faktor X-Faktor 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a nézők úgy döntöttek, az X-Faktor harmadik élő show-jában Horányi Julinak és Kállai-Kiss Zsófinak kell párbajoznia a versenyben maradásért. Végül Little G utóbbi mentoráltjától búcsúztunk.

"Nem is lehet a Julit meg engem összehasonlítani, azért gondolom, hogy nem is vagyunk versenytársak, mert teljesen más karaketerek vagyunk" - mondta a kieső versenyző a Life.hu-nak. Kállai-Kiss Zsófia mentora is elmondta, hogy borzasztóan nehéz volt a számára, hogy két énekese küzdött meg egymással, neki pedig döntenie kellett.

Arról, hogy mit gondol a kialakult helyzetről Zsófia, és hogyan élte meg a kiesést, kiderül a Life.hu videójából.

BulváRAP: "Nem olyan rossz ez a Bódi Sylvi"http://www.life.hu/bulvar/20141102-bulvarap-hegyi-rolival-nem-olyan-rossz-ez-a-bodi-sylvi.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--Mind a négy mentor Kállai-Kiss Zsófiát küldte haza - Ő esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141101-kallai-kiss-zsofia-esett-ki-az-x-faktor-2014-harmadik-elo-showja-utan.htmlA nézők úgy döntöttek, az X-Faktor harmadik élő show-jában Horányi Julinak és Kállai-Kiss Zsófinak kell párbajoznia a versenyben maradásért. Egy dolog már a párbaj előtt is biztos volt: Little G elveszíti egyik mentoráltját.TV + Bulvár--Puskás Peti pornószárral kavart - ezt a barátnője is a tévéből tudta meghttp://www.life.hu/bulvar/20141101-puskas-peti-pornoszarral-kavart-ezt-a-baratnoje-angela-is-a-tevebol-tudta-meg.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungel-valóságshow szombati adásában kiderült: Puskás Peti Aleska Diamonddal kavart.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.