Ahogy a mondás tartja, párosan szép az élet. A november közepén induló A szoba című műsorba is párosával költöznek majd be a játékosok. A reality kapcsán összegyűjtöttük a világ leghíresebb és legjobb duóit.

1. Bud Spencer és Terence Hill
Az erős öklű, babot evő Spencer és a kék szemű szőkeség, Hill figurái ikonikussá váltak minden generáció számára. Az olasz színészpáros nem csak külsőben különbözik, a filmekben egyikük inkább a többet ésszel, mint erővel figurát alakítja, másikuk inkább ököllel rendezi a konfliktusokat.

2. Shrek és Szamár
A zöld ogre és négylábú barátja tűz és víz: Míg Shrek antiszociális, mogorva, Szamár folyton vidám, barátkozik és pörög. Ennek ellenére hamar a legjobb barátok lettek már a film elején.

Forrás: AFP

3. Tom és Jerry
A filmtörténelem leghíresebb macska-egér párosa több száz részen keresztül üldözi egymást, és sosem unják meg. Megosztó kérdés, hogy ki-kinek szurkol, azt viszont mind sejtük, hogy Tom nem is ilyen béna, csak nem akarja igazán elkapni Jerryt.

4. Angelina Jolie és Brad Pitt
Ennyire tökéletes párt (már házaspár) csak a mesékben látni, nevük is összeforrt, gyakran Brangelinaként emlegetik őket.

5. Blair Waldorf és Serena Van der Woodsen
Teljesen ellentétes személyiségek, mégis legjobb barátnők. A Gossip Girl barátnő párosa sok veszekedés, kibékülés, feszültség után mindig megtalálta az egymáshoz visszavezető utat. A jégkirálynő, ármánykodó, Blair és a mindenkihez kedves, nyitott, kissé naiv Serena a legveszélyesebb ellenségek is lehettek volna.

Mi is A szoba?
Magyarország első reality társasjátékában, A szobában mindig két játékos tartózkodik majd az eleinte teljesen üres helyiségben.
A nézők dönthetnek sorsukról: ki essen ki? Milyen bútort kapnak? Kit büntessenek meg? A játék napi 24 órában lesz nézhető a www.aszoba.hu oldalon, a userek között értékes nyeremények találhatnak gazdára.
Vajon a nagyon ellentétes jellemű vagy a hasonló karakterű játékosok között lesz nagyobb a feszültség? Nők vagy férfiak bírják nehezebben az összezártságot?
Hamarosan kiderül.