Ők a világ legjobb párosai

Forrás: AFP -
Brad Pitt társasjáték film páros A szoba Tom és Jerry Shrek Angelina Jolie műsor költözés Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a mondás tartja, párosan szép az élet. A november közepén induló A szoba című műsorba is párosával költöznek majd be a játékosok. A reality kapcsán összegyűjtöttük a világ leghíresebb és legjobb duóit.

1. Bud Spencer és Terence Hill
Az erős öklű, babot evő Spencer és a kék szemű szőkeség, Hill figurái ikonikussá váltak minden generáció számára. Az olasz színészpáros nem csak külsőben különbözik, a filmekben egyikük inkább a többet ésszel, mint erővel figurát alakítja, másikuk inkább ököllel rendezi a konfliktusokat.

2. Shrek és Szamár
A zöld ogre és négylábú barátja tűz és víz: Míg Shrek antiszociális, mogorva, Szamár folyton vidám, barátkozik és pörög. Ennek ellenére hamar a legjobb barátok lettek már a film elején.

Forrás: AFP

3. Tom és Jerry
A filmtörténelem leghíresebb macska-egér párosa több száz részen keresztül üldözi egymást, és sosem unják meg. Megosztó kérdés, hogy ki-kinek szurkol, azt viszont mind sejtük, hogy Tom nem is ilyen béna, csak nem akarja igazán elkapni Jerryt.

4. Angelina Jolie és Brad Pitt
Ennyire tökéletes párt (már házaspár) csak a mesékben látni, nevük is összeforrt, gyakran Brangelinaként emlegetik őket.

5. Blair Waldorf és Serena Van der Woodsen
Teljesen ellentétes személyiségek, mégis legjobb barátnők. A Gossip Girl barátnő párosa sok veszekedés, kibékülés, feszültség után mindig megtalálta az egymáshoz visszavezető utat. A jégkirálynő, ármánykodó, Blair és a mindenkihez kedves, nyitott, kissé naiv Serena a legveszélyesebb ellenségek is lehettek volna.

Mi is A szoba?

Magyarország első reality társasjátékában, A szobában mindig két játékos tartózkodik majd az eleinte teljesen üres helyiségben.
A nézők dönthetnek sorsukról: ki essen ki? Milyen bútort kapnak? Kit büntessenek meg? A játék napi 24 órában lesz nézhető a www.aszoba.hu oldalon, a userek között értékes nyeremények találhatnak gazdára.
Vajon a nagyon ellentétes jellemű vagy a hasonló karakterű játékosok között lesz nagyobb a feszültség? Nők vagy férfiak bírják nehezebben az összezártságot?
Hamarosan kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.