Roberto Cavalli dubajozik, kétszer is elcsíptük

Forrás: Life.hu -
fashion week divattervező Roberto Cavalli Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dubaj az a fajta luxus világváros, ahol bármelyik világsztárral simán össze lehet futni a turisták által frekventált helyeken. Így történt ez kolléganőnkkel is. Az egyik leghíresebb olasz divattervező, Roberto Cavalli jött vele szembe kétszer is.

Dubajban az olasz Vogue Italia partnerségével idén október 30. és november 1. között másodjára rendezték meg a Vogue Fashion Dubai Experience nevű divatfesztivált. Várható volt, hogy a legnagyobb olasz divattervezők látogatnak el személyesen a rendezvényre, de ez csak akkor tudatosult bennem, amikor pár nappal a programsorozat előtt összefutottam Roberto Cavallival. A Medina Souk nevű bazárban sétált egy fiatal hölgy társaságában, teljes nyugalomban, alig ismerték fel a turisták. Csak egy orosz hölgy állította meg és kérte meg egy közös fotó elkészítésére, amire a divattervező mosolyogva mondott igent. Utána háborítatlanul sétálhatott és nézelődhetett tovább partnerével.

Forrás: Life.hu

Másnap Dubaj legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Dubai Mallban jött velem szembe. Ez annyira már nem lepett meg, hisz az itt található luxusüzletében éppen fogadást tartottak, feltételezhető volt a jelenléte. Innen sietett egy étterembe, amikor lefotóztam.

Forrás: Life.hu

A divattervező 2008-ban hazánkban is nyitott üzletet barátjával, Andy Vajnával közösen az Andrássy úton, ami 2012-ben bezárt. Akkor nagyszabású fogadást tartott este a Gerbaud-ban, amelyen leopárdmintás asztalterítőn, csillogó gyémántokat idéző kiegészítők között szolgálták fel a jó kis töpörtyűt lilahagymával és persze a nemzetközi finomságokat. A sajtó sajnos csak az est elején volt szívesen látott vendég, utána hazaküldtek minket. Dobó Kata, Andy Vajna egykori kedvese és sok magyar ismert sztár viszont hajnalig maradhatott.

Fotó: Sorok Péter
Új stylistja öltözteti dögösebbre Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20141103-katalin-hercegnonek-uj-stylistja-van-aki-mereszebben-es-divatosabban-oltozteti-fel-a-hercegnot.htmlA hercegnő új stílustervezője egy merészebb és divatorientáltabb vonalat célzott meg. Vajon mit szól majd ehhez a királynő, aki már eddig is kritizálta Katalin öltözködését?Trend--31 évesen a csúcson - Ideje megismerni Alexander Wangothttp://www.life.hu/trend/20141028-alexander-wang-divattervezo-uj-kollekciojat-hamarosan-bemutatjak-a-sztarok-is-imadjak-a-fiatal.htmlMiért dolgozik egy fast fashion divatmárka világhírű tervezőkkel? Miért áll össze a Lanvin, a Versace vagy éppen Jimmy Choo egy utcai márkával? Novemberben minden a H&M és Alexander Wang kollekciójáról szól, de ki is Mr. Wang és miért jó ő a svéd márkának?TrendOrigoValami nem stimmel: így fest Linda Evangelista 50 fele, smink nélkül http://www.life.hu/trend/20141029-linda-evangelista-szupermodell-smink-nelkuli-arcat-mutatta-meg.htmlA '90-es évek egyik legfényesebb modellcsillaga természetesen jócskán megváltozott az elmúlt húsz évben. Szerencsére azért annyira nem, mint Renée Zellweger.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.