Alig várja Hevesi Tamás, hogy ismét átölelje imádott feleségét, akit elsőként szavaztak ki a nézők a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality második szériájából. 

Pár nap múlva indulhat is haza a dzsungelből Hevesi Kriszta, aki húsz éve ment feleségül az Sztárban sztár című műsorban ismét rivaldafénybe került énekeshez. Tamás tegnap este két hét után, a kiesése estéjén újból hallhatta felesége hangját. Kriszta azonnal őt hívta.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nagyon örülök, hogy hazajön a feleségem. Jól érezte magát, érdekesnek tartotta a dzsungelt, de annyit elárult, hogy másra számított. Ez nagyon kemény időszak volt, nem egy kamu játék, ahol amikor nem forognak a kamerák, szállodában pihennek a lakók. Annak viszont nagyon örül, hogy végre jöhet haza" – árulta el Tamás, aki nagyon büszke a feleségére. „A lehető legjobban jött ki ebből az egész kalandból. Megmaradt önmagának és nem ment bele semmi olyanba, ami távol áll a habitusától, semmiféle szerepet nem játszott. Ilyennek imádom őt, így lettem belé szerelmes, számomra ő a nagy betűs ember. Még nem tudom, mikor landol itthon a gépe, ez csak pár nap múlva derül ki. Tudom, hogy a halászlé a kedvenc étele, úgy készülök, hogy amikor megérkezik, elmegyünk a családdal a törzshelyünkre és megünnepeljük a visszatérését."