Ők az idei év legjobban kereső énekesnői

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
katy perry Taylor Swift Forbes magazin turné Beyoncé Madonna Pink kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén Beyoncé lett a legjobban kereső énekesnő. Madonna, aki a tavalyi listát vezette idén be sem került az első tízbe.

Beyoncé tényleg nem panaszkodhat! Tavaly férjével, Jay Z-vel ők voltak a legjobban kereső sztárpár. Idén az énekesnőt választották meg a legbefolyásosabb hírességnek, a Forbes friss közleménye szerint pedig idén ő a legjobban kereső énekesnő. A becslések alapján 115 millió dollárt (átszámítva 28 milliárd forintot), tavalyi bevétele dupláját kapta a 2014 júniusát megelőző 12 hónapban – tudósít az MTI.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Busás jövedelme főleg világkörüli turnéjából származik. A nagysikerű koncertsorozat bevételei röpítették a tavalyi negyedik helyről a magazin által összeállított toplista csúcsára. Ezzel olyan kolléganőit előzte meg, mint Taylor Swift, aki 64 milliós (16 milliárd forintos) bevételével a másodiknak zárkózott fel mögötte. A harmadik helyre a tavalyi nyolcadik, Pink ugrott előre 52 millió dollárral (13 milliárd forinttal).

Az R&B-sztár önmagáról elnevezett albuma, amely tavaly decemberben jelent meg, ugyancsak hozzájárult tetemes anyagi gyarapodásához.

A pucérkodó Rihanna 48 millió dollárral (12 milliárd forinttal) és Katy Perry 40 millió dollárral (tízmilliárd forinttal) került be a TOP 5-be. Érdekes, hogy a tavalyi rangsort Madonna vezette, akinek neve idén az első tíz között sem olvasható.

Már megint új frizurával parádézik Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20141104-beyonce-rovid-bob-frizurara-valtott.htmlAz a bizonyos frufru már rég a múlté, ezúttal a hosszból csípett le egy keveset az énekesnő.Trend--Kalocsai mintában nyomul Beyoncé szeme fényehttp://www.life.hu/trend/20141001-blue-ivy-carter-beyonce-kislanya-kalocsai-mintas-ruhaban-nyomul.htmlA népművészeti motívum az utóbbi évek egyik nagy visszatérője divatfronton – tudja ezt jól Beyoncé és kislánya, Blue Ivy Carter is. (Nem, még nem unjuk.)TrendOrigoNa, ne! Photoshoppolták Beyoncé lába közéthttp://www.life.hu/trend/20140918-beyonce-combjait-retusaltak-egy-altala-kozzetett-foton.htmlA szemfüles rajongóknak az a bizonyos felső lépcsőfok szúrta a szemét, amely gyanúsan ferdének tűnt a popdíva combjai között.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.