Hamarosan még többet láthatják a britek Pippa Middleton híres fenekét: már folynak a tárgyalások a 31 éves híresség és az egyik legnagyobb brit televíziós csatorna között.

Hónapok óta tárgyal Katalin hercegné húga, Pippa Middleton és az NBC televíziós csatorna. Miss Middleton, aki partiszervezéssel, könyv- és újságírással foglalkozik, a hírek szerint hamarosan bekerülhet a csatorna Today Show műsorának tudósítói közé – mi több, ha hosszú távon is beválik, akár műsorvezetőként is alkalmaznák.

Forrás: AFP/Miguel Medina

A brit hercegné 31 éves húga még júniusban keltette fel az NBC figyelmét egy vele készített interjú során, amely kiemelkedően magas nézettséget hozott a csatornának. Pippa a hírek szerint már készíti első próbamunkáját, amelyhez Utahba kellett utaznia. Hogy milyen feltételekkel alkalmaznák a hercegné húgát, egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Annyi azonban bizonyos, hogy ráfér a vérpezsdítés a Middleton-lány karrierjére: a hírek szerint nem alakultak túl jól Celebrate című könyvének eladásai, ráadásul a The Daily Telegraph hat hónap után búcsút intett neki. Azért annyira nem kell sajnálni Pippát, hiszen tőzsdeügynök udvarlója, Nico Jackson bizonyára nem hagyja, hogy szerelme bármiben is hiányt szenvedjen.