Ezért nem lesz Molnár Andi a dzsungel királynője

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Molnár Andi VV Éva összefogás Celeb vagyok, ments ki innen! Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs, ami jobban összehozná a régi ellenségeket, mint egy újabb. Pontosan ez történt most a dzsungelben is: hihetetlen, de igaz: VV Éva és Aleska békét kötött. Persze, valószínűleg nem végképp, de egyelőre Molnár Andi kibeszélése fontosabbnak tűnt kettőjük cívódásánál. 

A féltékeny és irigy természetű VV Évánál leesett a tantusz. Rájött arra, hogy a vágyott győzelmét nem Aleskától kell féltenie, hanem Molnár Anditól. A táncoslány ugyanis, ahogy a többiek megfogalmazták: egy tündér, sőt Cooky kijelentette, hogy számára példakép. Mindez történt a keddi bátorságpróba után, amikor is Andi a legkeményebb bátorságpróbán (patkányok közé egy ládába zárva) 10 csillagot gyűjtött. A táborlakók addig-addig ajnározták Andit, hogy Évának elgurult a gyógyszere, ráadásul annyira, hogy az sem okozott számára gondot, hogy ősellenségével, Aleskával beszélje ki a táncosnőt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Így aztán a két szellemóriás összedugta a fejét, és közös erővel arra jutottak, hogy Andi nem érdemelné meg a dzsungel királynője címet, ugyanis nem járul hozzá a közösség jóérzéséhez (bezzeg ők), ráadásul álszent, nem őszinte, sőt, csak felvette a jókislány szerepet. Arra persze kíváncsiak vagyunk, hogy meddig tart a nagy barátság, és arra is, hogy a nézők vajon a három lány közül kit tartanak tovább játékban. (Pars Krisztián szerint például Éva és Aleska közül kerül ki a győztes.)

Mielőtt még biztosra vennénk, hogy Andit, érdemes beleolvasni a műsor Facebook-oldalán található kommentekbe, máris nem annyira egyértelmű.

Vannak, akik Éváékkal értenek egyet...

"Nekem is az a véleményem alakult ki Andiról, hogy túl negédes... az ilyen emberekről mindig kiderül, hogy álszentek. Miért is került be most a műsorba? Netán Bárdossal több mint 'barátok'?"

"Na, Andiról kiderült, hogy tud beszélni... meg hogy van neve... Sunnyogós kis nő, előbb feltérképezte a többieket, csak nehogy addig taktikázzon hogy otthon találja magát..."

Forrás: RTL Sajtóklub/ Völgyi Attila

...mások pedig Andiért vannak odáig...

"Nagyon ügyes volt Andi, egyértelmű, neki kell megnyernie, kedves, ügyes, csinos, szép, jóindulatú nagyon bájos ez a műsor legdurvább bátorságpróbája és 10 csillagot gyűjtött, le a kalappal. Éva meg egy szemét, látja, hogy Andi nagy ellenfele lesz és Aleskával kibeszélik, akit még fél órával azelött utált, takarodna már el a tévéből, hánynom kell tőle."

és ilyen is akad:

"Andi nagyon profi volt, abszolút minden tiszteletem. Ugyanakkor abban az Évának is van igazsága, hogy ez a műsor nem csak bátorságpróbákból áll, a show is a lényege. Mellesleg Éva is remekül teljesített a bátorságpróbáján. Szóval amellett, hogy Andinak minden elismerésem, én most az Éva-Aleska párosnak is jó bőven igazat adok".

Smink nélkül a dzsungelben - Lehullott a máz a Celeb vagyok...! második szériájának lányairól ishttp://www.life.hu/bulvar/20141104-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosai-vv-eva-nyertes-zsuzsa-aleska-diamond-molnar-andrea-hevesi.htmlNem irigyeljük az RTL Klub celebkínzó műsorának szereplőit, amikor hazatérve leülnek az internet elé, és visszanézik a róluk készült felvételeket. Ahogy a jó modoruk - már akinek volt -, úgy a jótékonyan ápoló és eltakaró sminkjük is Budapesten maradt.TV + BulvárOrigo"Bárdost nézni olyan, mint a sótlan levest kortyolgatni...."http://www.life.hu/bulvar/20141103-bardos-andras-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-tamadasokat-kap-a-facebookon.htmlAhogyan már említettük, nem csak az olvasók, de mi is megdöbbentünk azon, hogy van az a pénz, amiért Bárdos András haja is korpásodik. A tévés szereplése a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelrealiytiben már csak azért is különös, ugyanis András pontosan tudta, hogy egykori ValóVilág-szereplővel, pornóssal (és a többi) kerül közös képernyőre. Oké, Pákóra éppen nem számított, így ha a többieket nem is, de a didikirályt a blogposztjában is nyíltan véleményezi.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVerekedésig fajulhat a dzsungelbalhé http://www.life.hu/bulvar/20141103-vv-eva-es-fekete-pako-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploi-egymasnak-mentek.htmlNem örül mindenki felhőtlenül a 11. dzsungellakónak a Celeb vagyok...! játékosai közül. Amíg Fekete Pákót Bárdos András csak furán méregette, addig VV Éva új ellenségképet talált a didikirály személyében, aki aztán nem marad adósa a lánynak. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.