Ejtették a vádat az AC/DC dobosa ellen

Forrás: www.acdc.com -
gyilkosság büntetés AC/DC Új-Zéland börtön dobos szervezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint az AC/DC dobosa, Phil Rudd szeptemberben bérgyilkost akart fogadni két ember megölésére. A vádat péntek reggel ejtették.

A BBC tudosítása szerint a 60 éves zenészt gyilkossággal való fenyegetés mellett kannabisz és metamfetamin birtoklásával is vádolják. Csütörtök reggel vették őrizetbe új-zélandi otthonában, majd a meghallgatás után óvadék ellenében elengedték, azzal a feltétellel, hogy nem érintkezhet azokkal az emberekkel, akik a gyilkossági kísérlet szervezésében részt vettek - írja az MTI.

Phil Rudd az ügy tárgyalásán Forrás: AFP/Tvnz

Az AC/DC új lemeze december 2-ára várható. A gyilkosság megszervezési kísérletének vádját ugyan ejtették, de drogbirtoklás miatt újra meg kell jelennie a bíróságon. Az új-zélandi törvények szerint akár tíz év börtönbüntetésre is ítélhetik Ruddot. Kérdés: mi lesz akkor a legendás bandával?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.