Kurt Russell mióta bajszos öregúr?

Vacsora bajusz Goldie Hawn Quentin Tarantino Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán frizuráját növesztette meg a színész: újdonsült bajusza hatalmas, és szinte felismerhetetlenné tette.

Nézd meg, kik az idei év bajuszkirályai Amerikában - a legpompásabb szőrökért kattints IDE!

Egy ideje már növesztgeti a haját Kurt Russell, ez az elburjánzott bajusz azonban még nekünk is új. A színész, aki a legendás filmrendezővel, Quentin Tarantinóval költötte el vacsoráját, szinte teljesen felismerhetetlen lett a hatalmas arcszőrzettől.

Forrás: Northfoto

Russell egyébként a hírek szerint idén decemberben kezdi el forgatni a The Hateful Eight című Tarantino-filmet - ez pedig megmagyarázza, miért született ez a nagyon látványos bajusz. Azért kíváncsiak lennénk rá, mit szól hozzá kedvese, Goldie Hawn?

Bizarr figurák – ők az idei bajusz- és szakállkirályokhttp://www.life.hu/trend/20141028-bajusz-es-szakall-versenyt-rendeztek-oregonban-ime-a-legbizarrabb-fazonok-es-a-gyoztesek.htmlIdén is megrendezték a nagy Bajusz és Szakáll versenyt Portlandben, Oregonban. A férfiak többféle kategóriában mutathatták meg büszkeségeiket. Íme, a világ legpompásabb szőrei.TrendOrigoVilágbajnok a magyar bajuszhttp://www.life.hu/trend/20131107-jaromi-zsolt-vilagbajnok-lett-a-nemetorszagi-bajusz-es-szakallvilagbajnoksagon-magyar.htmlEgyszerűen taroltak a mieink a németországi bajusz- és szakáll-világbajnokságon. A Life.hu utánajárt, mi a magyar bajusz sikerének titka.TrendElég jó kis szakállat növesztett Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/trend/20140819-leonardo-dicaprio-szakallat-novesztett-alig-lehet-raismerni.htmlNemcsak a hajvágást, hanem bizony a borotválkozást is hanyagolja mostanában A Wall Street farkasa sztárja.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.