Megtámadták az élő Barbie lányt – súlyos sérüléseket szenvedett

Forrás: Facebook/Valeria Lukyanova -
plasztikai műtét Valeria Lukyanova Ukrajna baba ütés Barbie-baba férfi lány sérülés támadás kórház élő fojtogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valeria Lukyanova már saját otthona előtt állt, amikor a szörnyűség történt. Egy véletlennek köszönhetően menekült meg.

Szörnyű támadás érte a pár éve hatalmas port kavaró élő Barbie lányt, Valeria Lukyanovát. Az ukrán lányt nemrég engedték ki a kórházból, miután múlt héten rátámadt két ismeretlen férfi.

Forrás: Facebook/Valeria Lukyanova

Barbie és Ken nem csak játékból létezik

A cikkben forgó Valeria Lukyanova volt az első, aki megszerezte azt a bizonyos 15 perc hírnevet, miután babává válásának minden részletét felvette videóra, majd közzé is tette. Az ukrán lányt később összehozták egy találkozó erejéig az élő Kennel: Justin Jedlica azonban állítólag a legkevésbé sem szimpatizált a lánnyal. Bár mindketten Ukrajnában élnek, Lolita Richi állítólag még sosem hallott Valeriáról: a 16 éves lány elmondása szerint diéta és műtét nélkül érte el a babás külsőt. Na igen, Cesto Santebanes legalább őszintén bevallotta, hány és milyen plasztikai műtétre költött azért, hogy Kenre hasonlíthasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.