Nehéz ráismerni Eminemre - nyomott hagyott az arcán drogfüggősége?

betegség fotó drog elvonókúra arc rapper Eminem drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper bevallotta, majdnem az életébe került korábbi drogfüggősége. Úgy tűnik, az évekig tartó kábítószer-fogyasztás nyomot hagyott az arcán is.

Az előnytelen fotón arca sápadt, feltűnőek a kidagadó erek. Eminem drogfüggősége a 8 mérföld című filmének forgatása közben kezdődött, napi 16 órán át forgattak, nem tudott aludni. Altatókat és nyugtatókat kapott, amikre rászokott, és ez ahhoz vezetett, hogy rettenetes mennyiségeket kezdett szedni belőlük.

Forrás: AFP

2005-ben három évre szüneteltette karrierjét, ez idő alatt rehabon volt. Nemrég árulta el magáról, hogy túladagolás miatt kórházba került, kis híján meghalt. "Ha két órával később visznek be, meghaltam volna. A szerveim elkezdtek leállni. Az orvosok is azt hitték, nem élem túl" - mondta. Állítólag most végleg leállt a tiltott szerekkel, és éppen új albumán dolgozik, ami november végére várható.

Az elmúlt évek mindenesetre nyomot hagytak arcán - a róla készült friss fotókért kattints IDE!

Dögös csaj lett Eminem szőke kislányából http://www.life.hu/trend/20130709-eminem-lanya-hailie-jade-mathers-dogos-nagylany-lett.html A sztár 16 éves gyermeke igazi jó csajjá változott az utóbbi években. Közösségi oldalát elárasztja szexi, bulizós képeivel. Trend Dizájnerdrog-kisokos kétségbeesett szülőknek http://www.life.hu/csalad/20141027-mindent-a-legujabb-dizajner-drogokrol-elofordulasukrol-tuneteirol-karos-hatasaikrol.html Mi is az a dizájnerdrog, hogyan lehet hozzájutni, és hogyan ismerheted fel, hogy a gyermeked vagy más, a környezetedben élő fiatal él valamelyik fajtájával? Drogkisokos szülőknek, akik szeretnének lépést tartani a legújabb trendekkel – hogy időben tudjanak lépni, ha kell. Család Origo Ettől a szertől vetkőznek meztelenre a drogosok http://www.life.hu/drlife/20140809-uj-vetkoztetos-drogot-dobtak-piacra.html Rendkívül veszélyes dizájnerdrogokkal szórták meg a hazai piacot, amely nem csak hatása miatt veszélyes, de olcsó ára miatt is. Szinte bárki számára elérhető áron kínálják a terjesztők. Csütörtökön a belvárosban hívták a mentőket egy őrjöngő, meztelen fiatalemberhez, de ő csak egy, a tucatnyi drog hatására "vetkőző" között. Dr. Life Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.