Intim pillanatokról mesélt Ördög Nóri

Forrás: Istvan Ruff -
Majka Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nóri és műsorvezetőtársa, Majka meglepő őszinteséggel nyilatkoztak magánéletükről. 

Nóri szerint nagyon fontos az, hogy a baba születése után is legyenek a szülőknek meghitt, kettesben töltött pillanatai. ,,Fontos, hogy a baba megszületése után is figyeljenek a szülők a kettesben töltött időre. Legalábbis mi mindig ügyeltünk arra, hogy Mici a saját ágyában, a saját szobájában aludjon, és hogy esténként nekünk is meglegyenek a kettesben töltött felnőttóráink" - vallotta Nóri a Blikknek. Szüzessége elvesztéséről is kérdezték a csinos műsorvezetőt, aki csak annyit árult el, olyan régen volt már a dolog, hogy nem is emlékszik rá.

Forrás: Istvan Ruff

Míg Nóri a házaséletről, Majka arról mesélt, miért nem veszi el kedvesét, Dundikát. ,,Minden alkalommal, amikor szóba kerül ez, felteszem magamnak a kérdést, pontosan miért is fizessek én milliókat azért, hogy a barátaim berúgjanak. És minden egyes alkalommal arra jutok, hogy nem akarom ezt! Sajnos vagyok annyira önző, hogy azt a pénzt, amit az esküvőre költenék, inkább magamra, magunkra költöm. Persze Hajni szeretne esküvőt, hiszen nő, megvan benne is a természetes ösztön a férjhez menésre. Én férfi vagyok, bennem is megvan a természetes ösztön, hogy nem akarok megnősülni. És amikor oda jutunk, hogy elmenjünk-e Las Vegasba nyaralni, vagy azt a pénzt inkább esküvőre költsük, mindketten hamar belátjuk, inkább nyaralni megyünk" – vallotta a műsorvezető, aki nem tartja kizártnak, hogy idősebb korában álljon oltár elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.