Pákó osztotta az észt Molnár Andinak - beolvasó show volt a dzsungelben

agresszió Molnár Andi bátorságpróba Celeb vagyok ments ki innen cinkelés Pákó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Andi, te azt hiszed magadról, hogy űrkutató leszel, pedig csak egy táncoslány vagy. Így akarsz a dzsungel királynője lenni?" - Pákó kommunikációs villantása lelombozó volt.

Nyílt színen szidhatták egymást a dzsungellakók, a ma esti feladat ugyanis az volt, hogy a két csoportra osztott játékosok "humoros" vetélkedő során vegyék számba ellenfelük gyenge pontjait. A cinkelés azonban meglehetősen durvára sikerült például Pákó esetében, aki Molnár Andit szemelte ki magának, és nem csak egyenesen felszólította a megszeppentnek tűnő lányt, hogy "takarodjon haza", de kezével félre nem érthető mozdulattal egy vad torokelvágást is bemutatott.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Ez utóbbi mozdulat egyenlőre értelmezhetetlen számunkra.... biztos, hogy jól láttuk, amit láttunk?! Éva se volt kevésbé agresszív ellenfeleivel, míg Andi, Cooky és Puskás Peti inkább nyelvi leleménnyel gyűrte volna maga alá az ellencsapat tagjait. Ez a harcmodor azonban csak akkor vált volna be, ha értették volna a nyelvi leleményt az érintettek. De nem értették, sőt tökéletes irónia-immunitást mutattak

A nem túl intellektuális verbális harcot végül a Baukó Éva óriási hangjával képviselt csapat nyerte, vacsora a jutalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.