Horváth Éva: "Bánt, hogy elvették tőlem a műsoromat"

Forrás: Red Lemon Media -
műsorvezető Horváth Éva Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden hotel hallatán nemcsak a gyönyörű trópusi szigetek és dögös szereplők jutnak az ember eszébe, hanem Horváth Éva is. A csinos modell két évadon át kapta meg a műsorvezető szerepet, ám ebben az évben fordult a kocka.

Több változás is történt az Éden hotel című reality történetében. A Viasat helyett a SuperTV2-n mutatják majd be, és már nem a megszokott műsorvezetővel fut majd, hanem az Édes élet egyik legnépszerűbb karakterével, Berki Krisztiánnal. Az egykori szépségkirálynő nagyon csalódott, hiszen saját gyermekeként tekintett a műsorra, és mindig sokat dolgozott azért, hogy minden tökéletesen alakuljon a forgatások alatt. A Life.hu-nak őszintén vallott érzéseiről, és hogy mi a véleménye a kialakult helyzetről.

Forrás: Red Lemon Media

„Nagyon fog hiányozni az Éden hotel, hiszen a saját gyermekemként tekintek rá. Gyakorlatilag nagyon sokat készültem arra, hogy ez a formátum hiba nélkül végigmenjen. A világ több országában, ahol a képernyőre került, sosem volt férfi műsorvezető. A csatorna biztos lát Krisztiánban valamit, amivel ő elviszi a show-t. Én azt gondolom, hogy az ő közszereplősége nem passzol oda, mert az általa felépített karakter nem igazán illik össze a műsor stílusával. Az Éden hotel nem a műsorvezetőről szól, ő csak korrigál, és a háttérből mozgatja a szálakat. Kíváncsi vagyok, hogyan fogja ezeket a dolgokat összekombinálni. Sajnos tévén keresztül nem tudom figyelemmel kísérni, mert nincs olyan csatornám. Lehet, a sors akarta így, hogy pont oda kerüljön, ahol nem tudom nézni, bár az internetről biztos vissza fogom nézi, mert érdekel, mi fog kisülni ebből" – mesélte Éva, aki várja, milyen új egyéniségek fognak feltűnni a képernyőn.
„Az első széria jó karakterekkel volt megáldva, és remélem, most is felbukkan majd egy-két érdekes arc. Itt nem az kell, hogy valaki szép és csinos legyen, és butaságokat beszéljen. Itt taktikusan kell játszani, és minél ravaszabban keverni a szálakat. Ez egy kőkemény játék, és fontos, hogy az ember agyilag és szellemileg is topon legyen. Szerintem a pasik mindig fifikásabbak, és jobb játékosok szoktak lenni, de ki tudja, várjuk ki a végét" - mondta Éva, akit egy rendezvényen csíptünk el, ahol több hírességgel mulatott, egyedül. Hogy kikkel, azt itt megnézheted:

/1411/_ri_s2014117164719

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.