Szabó Richárd esett ki az X-Faktorból

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
élő show Szabó Richárd kieső kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra bekövetkezett, amitől minden mentor retteg: két versenyző is a kiesés szélére kerül. A múlt héten Little G-nek kellett döntenie, a héten Alföldi Róbertnek kellett választania két Richárdja közül.

"Szabó Ricsi. Én nem tudom kivonni magamat a maga nagyon magától értetődő és nyílt személyiségének varázsa alól. Akkor sem, ha vannak ügyetlenségek és bénaságok. Bármi történik, rám ez hat - most is nagyon hatott. Fontosabbnak kell tartani azt, mint maga érez, mint azt, hogy színpadon van. A maga erőssége az, amit a szívével tud közvetíteni" - értékelt a párbajdal után Alföldi Róbert. "Borbély Richárd. Nagy élmény számomra, hogy mennyire vállalja magát lassan-lassan. Nagyon szeretem továbbra is azt az egyenes éneklést, és klasszikus értelmemben férfias előadói stílust, amit képvisel" - mondta Alföldi Róbert, aki végül Szabó Ricsit küldte haza.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tóth Gabi a párbajdal alapján Szabó Ricsit küldte haza. Szikora Róbert Borbély Ricsit küldte haza, így a döntés Little G kezébe került. Ő kizárólag szakmai alapon - hiszen szívvel szerinte nem lehet ilyen helyzetben dönteni - Szabó Ricsit küldte haza, aki számára véget ért az X-Faktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.