Plasztikáztatott az Olsen lány: talán nem akar hasonlítani ikertestvérére?

Mary-Kate Olsen plasztika Ashley Olsen iker arcplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig meg sem lehetett különböztetni az Olsen ikreket, de ezeknek az időknek vége. Mary-Kate drasztikusan lefogyott, és úgy tűnik, teljesen átszabatta arcát. Így legalább már mindenki könnyen felismeri a lányokat...

Az Olsen lányok gyerekkori filmjeikben gyakran trükköztek szerepcserével, hiszen megtévesztésig hasonlítottak egymásra. Később Mary-Kate alacsonyabb maradt testvérénél, és barna hajszínre váltott. 2004-ben kezdődtek étkezési zavarai, évekig anorexiától szenvedett, felépülése után ismét nagyon hasonlítottak egymásra Ashley-vel. Talán pont azt akarta, hogy ez mostantól ne legyen így.

/1411/Olsen20141110181718

Az Olsen ikrek 2013 márciusában és 2014. november elején

A World Children Awards díjátadón együtt jelent meg a testvérpár, ott volt először látható a plasztikai sebész munkája. Rajongók százai sajnálkoztak, és háborogtak a Twitteren a színésznőből designerré lett Mary-Kate műanyagszerű arca miatt.

Vajon a vőlegénye, Olivier Sarkozy mit szól a drasztikus változáshoz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.