Pornó a karácsonyi pulcsin - ilyen a rénszarvasszex

karácsony szex szarvas rénszarvas pulvóver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mark Darcy szarvasos karácsonyi pulcsija ehhez képest semmi. Az idei szezon legdurvább ruhadarabjának az a kötött pulóver ígérkezik, amin a Mikulás szánhúzói éppen újabb szánhúzókat reprodukálnak. 

Ahogy korábban is írtuk, korán érkezett meg a karácsonyi őrület, elkezdődött a bevásárlás, a plázákban már fenyőfák és csokitélapók kaphatók. Hamarosan elkezdhetsz gondolkodni rajta, mit vegyél fel a céges ünnepi bulira és a családi karácsonyozásra. Hát, ha nem szeretnéd kiakasztani a nagyit, ne ezt válaszd!

Forrás: Northfoto

Elsőre nem is sejtenéd, de a pulcsinak köze van egy 76 éves hölgyhöz. Az angol Jen Barrett mintás pulóverek kötésébe fogott kilenc unokája számára. A falujukban lakókat annyira lenyűgözték Jen művei, hogy az asszony 25 éves unokájával a Woopwoo nevű céget megalapítva az interneten kezdte árulni műveit. A nagymama piszkos fantáziájának szüleményeként jött létre ez a szarvasos pulcsi is: miközben Jen a falujukban az állatokat figyelte, megszállta az ihlet és megkötötte ezt a csodát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.