"A sztárok is emberek" - Valami nagyon fura a TV2-nél

Forrás: TV2 -
TV2 Gáspár Győző hasmenés Zámbó Krisztián Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiánypótló összeállítással örvendeztette meg a TV2 a minap viharos gyorsasággal kimúlt Édes Élet rajongóit. Komolyan, először azt hittük, rosszul látunk... Valami bűzlik a csatornánál. 

Nem hittünk a szemünknek, amikor hétfőn délután a csatorna oldalára tévedtünk: "A szükség nagy úr: a sztárok is szaporázzák, ha kell..." címmel tett közzé a honlapján egy laza kis celebes anyagot a TV2. WTF? és OMG! - körülbelül ennyit tudtunk kinyögni, amikor végre elhittük, hogy az összeállítás tematikája a hasmenés, amelyet a szerkesztők a következőképpen vezettek fel:

"Hétköznapi problémákkal küzdenek celebjeink is, hiszen ők is szaporázzák, ha szólítja őket a szükség. Így volt ezzel Győzike, Zámbó Krisztián és Berki Krisztián is. Videós összeállításunkból kiderül, ki hogy inalt, mert hívta a természet..." - olvasható a leadben, majd minden videót egy kis magyarázó szöveggel láttak el. Azt hiszitek, viccelünk? Kattintsatok IDE és ti is meggyőződhettek róla, hogy ezt nem mi találtuk ki.

Forrás: TV2

Hosszas találgatás után megfordult a fejünkben, hogy a TV2 így szeretné felvenni a versenyt a konkurens csatornával, ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelreality sem volt mentes az altesti poénoktól. Az afrikai műsorban Bárdos András székrekedése és Aurelio poppolójának tisztára mosása szolgáltatott estéről estére beszédtémát a műsorvezetők számára, igaz, mi már azt sem egészen értettük.

Győzike újra forgat az Édes Életben és megszerezte a Nagy Ő műsorjogaithttp://www.life.hu/bulvar/20141007-gyozike-visszatert-az-edes-eletbe-es-a-nagy-o-musorjogait-is-megszerezte.htmlA showman a TV2-s kirúgása után a héten visszatérhetett az Édes Életbe, ráadásul a Nagy Ő folytatását forgatja saját produkciós cége. Közben Bea asszony saját műsort kap?TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÉdes Élet-paródiát készített az Irigy Hónaljmirigyhttp://www.life.hu/bulvar/20140926-az-irigy-honaljmirigy-az-edes-elet-sztarjait-parodizalja-varga-vikort-cinthya-dictatort-ll-juniort.htmlMár 114 ezren nézték végig a legnagyobb videomegosztó portálon az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipjét, amelyben az Édes Élet sztárjait parodizálták ki Varga Viktor Lehet zöld az ég című számának dallamára.TV + Bulvár--Győzike után Curtist is kidobták az Édes Életbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140812-curtist-majka-rapper-tarsat-menyasszonya-bantalmazasa-miatt-a-tv2-nem-foglalkoztatja-tobbet-az-edes.htmlTöbb százezres bevételtől eshet el Curtis, aki menyasszonya bántalmazása miatt mégsem szerepel majd az Édes Életben. Zenésztársa, Majka ugyanakkor kiáll mellette. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.