Bár a hírek szerint a Chelsea és édesapja egykori csapata, a Manchester United is érdeklődött Brooklyn Beckham iránt, a 15 éves fiú végül mégis az Arsenalt választotta.

Rövidtávú szerződést kötött az Arsenal futballcsapata David Beckham legidősebb fiával, Brooklynnal. A 15 éves fiú állítólag teljesen lenyűgözte tehetségével és híres édesapjával az edzőket, akik azonnal kapcsoltak és megszerezték maguknak, mielőtt még más focicsapatok is lecsaphattak volna rá.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A hírek szerint a Chelsea és híres apukája (aki tavaly vonult vissza) egykori csapata, a Manchester United is szemet vetett már a fiúra, előbbivel pedig már maga David Beckham is tárgyalt fia jövőjével kapcsolatosan. A két fiatalabb Beckham gyerek is az Arsenalnál edz: a 9 éves Cruz az U10-ben, a 12 éves Romeo az U13-ban játszik.

Hollywood legtrendibb sztárgyerekei
Suri Cruise már 3 évesen parányi magas sarkúkban járta az utcákat, a Beckham gyerekek szinte belenőttek divatimádó édesanyjuk öltözködési mizériájába, Willow Smith pedig már most igazi kis trenddiktálónak számít Hollywoodban. A sztárvilág legjobban öltözött gyerekeit ITT gyűjtötte össze korábban a Life.hu.