Saját halálán poénkodik Macaulay Culkin

Forrás: Twitter/pizza underground -
halál színész halálhír Reszkessetek betörők Macaulay Culkin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 6-án kezdett terjedni az interneten Macaulay Culkin halálhíre, majd kommentelők ezrei vettek búcsút az egykori gyerekszínésztől. Ő maga érdekesen regált.

Culkinnak legutóbb idén januárban keltették a halálhírét, majd pedig az elmúlt napokban is az keringett a neten, hogy a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja bizony távozott az élők sorából.

A színész úgy gondolta, igen vicces módon vet véget a találgatásoknak, és különös képet posztolt Pizza Underground nevű zenekarának Twitter-oldalára.

Forrás: Twitter/pizza underground

Culkin úgy kívánta megnyugtatni a rajongóit, hogy zenésztársaival készített pár vicces fotót, ahol éppen úgy hurcolásszák őt, akárcsak a halott főnököt a Hóbortos hétvége című vígjátékban. Kicsit morbid poén, nem?

Macaulay Culkin apja újrakezdené fiával:

Januárban súlyos agyvérzéssel szállították kórházba a gyereksztár édesapját, akinek a hírek szerint egyetlen kívánsága volt: kibékülni a fiával. Hogy akkor miként reagált a gyereksztár és sikerült-e a békülés, itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.