"Csak távolságtartó, nem arcoskodó" - Szabó Zsófit megvédte az RTL Klub

X-Faktor kolléga műsorvezető Szabó Zsófi Schiwert-Takács László távolságtartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány hete kezdte meg tevékenykedését Szabó Zsófi az RTL Klubnál, kollégáinak máris megvan a véleményük róla. És nem feltétlenül zengenek ódákat róla. A csatorna cáfolja, hogy utálnák új műsorvezetőjüket.

A hírek (vagy inkább folyosói pletykák) szerint új munkahelyén, az RTL Klubnál sokan nem kedvelik Szabó Zsófit - tudta meg a Bors. Az biztos, hogy korábbi helyén, a TV2-nél sem volt felhőtlen a viszonya kollégáival.

Fotó: Margitay Klára - Origo

Volt kolléganője, Cseke Katinka nyilvánosan alkotott róla véleményt. Először Majka Na ne! című műsorában, később pedig Hajdú Péternek vallotta be, nem tartja túl nagyra szőke kolléganőjét, ezért is örül, hogy nincs közös jelenetük a Jóban Rosszban epizódjaiban.

Az X-Faktor kreatív-felelős szerkesztője azonban a lapnak cáfolja, hogy Zsófit utálnák az RTL-nél. "A kollégái közül biztosan nem mondott rá senki rosszat, mert nincs rá oka senkinek. Kedves, elkötelezett lány és jó viszonyt ápol azokkal, akikkel dolga van. Ez elsősorban egy munkahely, itt mindenki végzi a dolgát.... Ez egy új hely számára, még talán távolságtartó. Aki ostoba, az ezt könnyen összekeverheti az arcoskodással. Kollégaként pedig meg vagyunk elégedve Zsófival, mitöbb kedveljük is" – mondta Schiwert-Takács László.

Szabó Zsófi így reagált a pletykákra

Az After-X műsorvezetője a Facebookon reflektált a hírre:
"Ma lelkem legmélyebb bugyrából kell valamit megmutnom...mert így érzem...
16 éves voltam, amikor ezt a verset írtam.
Címe: Hamis mosoly
Soha sem gondolnád, mikor mosolygok vajon tényleg boldog vagyok e... Minden örömnek látszó pillantásom vajon tényleg igaz e... Hát tudd meg...
Nem igaz,
nem őszinte,
nem boldog... Sőt mi több,
keserves,
fájó,
hazug.
Mosolygok a világnak hisz miért ne mosolyognék... Higgye mindenki azt, a napjaim boldogok még...
Zokogok belül,meghalok...
Míg te csak annyit látsz,mosolygok."

Tényleg csalnak a szavazásnál az X-Faktorban? Exkluzív interjú Schiwert-Takács Lászlóval, aki izgalmas kulisszatitkokat árult el a műsorról. ITT olvashatod el!
Legyél cserfes és vagány, mint Szabó Zsófi! 5 szépségtipp egyetlen fotónhttp://www.life.hu/trend/20141110-szabo-zsofi-szepsegtippek-hajrol-sminkrol-es-frizurarol.htmlSzabó Zsófi az After X-ben hétről hétre kamerák elé áll, ahol bombaformában van. Bár sokak szerint a színésznő-műsorvezető jobban néz ki smink nélkül, egy kis szemhéjpúder vagy rúzs teljesen feldobja az arcát - cserfes, vagány és szexi lesz tőle. Interaktív fotón öt olyan szépségtippet mutatunk, amit érdemes ellesned tőle.Trend--Szabó Zsófi: "Ez nem csak az X-Faktorról szól. Minden megváltozott körülöttem"http://www.life.hu/bulvar/20141106-interju-szabo-zsofival-az-rtl-2-after-x-musorvezetojevel-musorvezetesrol-kritikakrol-istenes.htmlSzabó Zsófi az afrikai dzsungelből visszatérve celebből műsorvezetővé avanzsált az RTL Klubon. A csatorna egyből mélyvízbe dobta: nemcsak az After X-et bízták rá, hanem Istenes Bence mellett kipróbálhatta, milyen is az ország egyik legnézettebb élő show-ját vezetni. Zsófival az X-Faktor kulisszatitkairól, a kritikákról és a legnagyobb szakmai kihívásról beszélgettem.TV + Bulvár--Szabó Zsófi rajongói segítségét kértehttp://www.life.hu/bulvar/20141106-szabo-zsofi-smink-nelkuli-fotot-posztolt-facebookon-mc-hawer-is-beindult-ra.htmlSzabó Zsófi Facebook oldalán tette fel a költői kérdést: sminkkel vagy anélkül. Natúr fotója generált jó néhány kommentet, rosszindulatú hozzászólásokból sem volt hiány, sőt, még Mc Hawer is beindult a kép láttán. Ajjaj.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.