VV Aurelio levelet küldött VV Évának, aki az utolsó napjait tölti a dzsungelben. Éva könnyek között olvasta el Aurelio üzenetét. Teljesült az álma!

Egykor kidobták a BeleValóVilág műsorából, vasárnaptól viszont ő fogja a VV7 esti háttérműsorát vezetni. Az RTL Klub már elfelejtette, hogy milyen otrombán viselkedett Éva a VV háttérműsorában. Akkor úgy tűnt, hogy betelt a pohár az RTL-nél, és többet nem is hívják Évát szerepelni. Ugyanis hiába kérték, élő adásban folyamatosan káromkodott. Végül az utolsó reklám után kivezették a stúdióból. Ez az incidens pár hete feledésbe merült, és elhívták a dzsungelbe, hogy nem éppen simulékony természetével csinálja a műsort.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

VV Évának sikerült, amire mindig is vágyott és ami miatt jelentkezett a ValóVilág 4-be. A Celeb vagyok, ments ki innen! című reality után is maradhat a képernyőn a villába törtetőként bekerült lány, és nem is akármilyen szerepben! A BeleValó műsorvezetője lesz Aurelióval közösen - a két egykori villalakó felváltva vezeti majd a műsort. A jó hírt Aurelio küldte neki a dzsungelbe, és Évának potyogtak a könnyei, miközben olvasta műsorvezetőtársa levelét. "Mindig is erre vágytam, megcsináltam" - kommentálta szinte önkívületben Éva, akiről ma este még az is kiderül, hogy vajon ő lesz-e a dzsungel királynője.