Holtan találtak rá a világhírű topmodellre, Katerina Netolickára

Forrás: Harper’s Bazaar -
halál topmodell halott Prada katerina netlockia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták otthonában a viláhírű cseh topmodellt, Katerina Netolckiát. Két kutyája szintén a helyszínen, holtan hevert. Egyelőre nem tudni a halál okát.

Csehországi otthonában a fürdőkádban fekve találták rá a 26 éves cseh topmodellre, miután barátai már hosszú ideje keresték eredménytelenül. Miután a barátok rátörték az ajtót, szembesültek vele, hogy a Pradának és a L'Oreálnak is dolgozó topmodell holtan fekszik saját füdőkádjában. Az eset furcsasága, hogy mindkét kutyája is holtan hevert a lány mellett. Egyelőre nem tudják a halál okát, a barátok is csak találgatnak, szerintük valami stroke-féleség végezhetett vele. Az biztos, hogy Jakub Petruzalek, a lány 29 éves barátja, akivel öt éve éltek párkapcsolatban, az eset idején külföldön tartózkodott. A rendőrség nyomoz az ügyben, egyelőre az idegenkezűséget sem zárták ki.

Forrás: Harper’s Bazaar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.