Hoppá! Újabb ellenség bukkan fel a Barátok köztben

Enikő válás szerelem Barátok közt exfeleség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enikőre váratlan találkozás vár a Barátok közt péntek esti epizódjában. Ugyanis felbukkan szerelme exfelesége.

Miután Rudi lecsapta Enikőt barátja, Krisztián kezéről, dúl a szerelem a fiatalok között. Arra azonban nem számít a szerelmes lány, hogy felbukkan Rudi exe és arra kéri, adja vissza a férfit családjának – írja a sorozatwiki.hu.

Forrás: RTLKLUB

„A gyereknek szükségük van az apjukra és nekem is. Te gyönyörű vagy, neked annyi más férfi jut rajta kívül, de a gyerekeknek csak egy apjuk van. Kérlek engedd vissza őt a családjához" – kérleli a feleség Enikőt, aki nem tudni, a szívére, vagy az eszére hallgat-e ebben a szituációban.

Bochkor Gábor intim szextrükkjével szórakoztatta a rádióhallgatókathttp://www.life.hu/bulvar/20141114-bochkor-gabor-a-music-fm-musorvezetoje-intim-szextrukkjevel-szorakoztatta-a-radiohallgatokat.htmlÚgy látszik, Bochkor Gábor mindent bevet, hogy ne kapcsoljanak el a hallgatók a Music FM reggeli műsoráról. Bocsi ugyanis élő adásban mesélte el, hogyan késleltette fiatalkorában az ejakulációját! TV + Bulvár--Ördög Nórának van vétójoga abban, mit vesz fel a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141114-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetoje-szeretne-egyszer-mar-kiakadni-a-magassarku-cipo-teman.htmlA műsorvezető a Mokkában megvédte stylistját, Holdampf Lindát, aki korábban olyan kritikákat is kapott, hogy nem kedveli Ördög Nórit, ezért öltözteti fel ilyen ruhákba a Rising Starban.TV + Bulvár--R. Kárpáti Péter a halál utáni életben utazikhttp://www.life.hu/bulvar/20141113-r-karpati-peter-a-halal-utani-eletben-utazik-konyvet-adott-ki-elet-az-elet-utan-cimmel.htmlR. Kárpáti Péter feltámadt, azaz ismét előtérbe került a Barátok közt sorozat befejezése után. Míg a halál másnak örök békességet hoz, a színész élete pár éve a halál körül forog. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.