Édesapját gyászolja ByeAlex

Forrás: MTVA -
ByeAlex infarktus édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden figyelmeztető előjel nélkül, 53 éves korában elhunyt ByeAlex édesapja. Az énekes a rajongóival is megosztotta a tragédia hírét. "Apám ott fenn az égbe! Gondolsz-e néha rám?" - írta ki Radnóti Miklós Apámhoz az égbe című versét csütörtök este.

"Apu sosem volt beteg, semmiféle fizikai jele nem volt annak, hogy esetleg baj lehet. Azt tudni kell, hogy láncdohányos volt, szinte rágta a cigit, és hiába mondtuk neki állandóan, hogy álljon le a folytonos füstöléssel, sajnos nem hallgatott ránk. A patológus szerint állítólag pár hónapja már lábon kihordott egy infarktust, most pedig kettőt kapott egyszerre – már nem bírta a szíve" – nyilatkozta Alex a Borsnak, aki pesszimista, ugyanakkor rendkívül jó humorú, dolgos emberként jellemzi édesapját.

Forrás: MTVA

Azóta el is temették az énekes édesapját, ByeAlex pedig így nyilatkozott az utolsó útról: "Tisztességes és példamutató utolsó út volt ez számára, ahová rengetegen eljöttek. A falu polgármestere és még az orvos is jelen volt, a pap pedig nagyon megható beszéddel búcsúzott tőle, velünk együtt."

Ritka pillanat: Schell Judit megmutatta a családját!http://www.life.hu/bulvar/20141114-schell-judit-megmutatta-a-csaladjat-a-kockabirodalom-cimu-kiallitason.htmlSchell Judit keresett és elfoglalt színésznő, akit a nagyközönség olyan filmekből ismerhet, mint az Állítsátok meg Terézanyut! vagy a Csak szex és más semmi. Meglepődtünk, hogy férjével és két kisebb gyermekével együtt jött el egy gyerekeknek szóló kiállítás megnyitójára.TV + Bulvár--Megható videót készített betegségéről Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20141115-cinthya-dictator-szivszorito-videot-keszitett-betegsegerol-a-rakrol.htmlVarga Viktor korábbi barátnője élete egyik legnehezebb időszakán van túl. Az újjászületés jegyében készített most egy kisfilmet arról, hogyan élte meg, amikor kiderült, rákos.TV + Bulvár--Hoppá! Újabb ellenség bukkan fel a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/bulvar/20141114-az-rtl-klub-baratok-kozt-cimu-sorozataban-ujabb-ellenseg-bukkan-fel-eniko-es-rudi-szerelme.htmlEnikőre váratlan találkozás vár a Barátok közt péntek esti epizódjában. Ugyanis felbukkan szerelme exfelesége.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.