"Minden változott tavalyhoz képest" - Öltözőinterjú Alföldi Róberttel az ötödik élő show előtt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor interjú X-Faktor 2014 Alföldi Róbert párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alföldi Róberttel a backstage-ben készítettem villáminterjút. A mentoron még nyoma sem volt az élő show előtti izgalomnak.

A tavalyi X-Faktorhoz képest mi változott, mi az, ami más Alföldi Róbert számára?

Minden változott tavalyhoz képest, hiszen új énekesekkel dolgozom, mindenki más egyéniség, ezért nekem is teljesen új az idei évad.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Múlt héten két énekese, Szabó Ricsi és Borbély Ricsi párbajoztak, hogyan élte meg ezt a nehéz döntést?

A párbajt nagyon rosszul éltük meg, abban a pillanatban szakmai alapon döntöttem. A párbaj után beszélgetni kell, elemezni a történteket. Aztán továbblépni, és tenni a dolgunkat.

A három bent maradt versenyzőjét - Benjit, Borbély Ricsit és Nagy Ricsit - miért tartja érdekesnek, mi az velük kapcsolatban, ami kihívást jelent?

Benjiben az az érdekes, ahogy hétről hétre megfigyelhetjük, hogyan bújik elő a csigaházából, mennyire nyílik ki. Vele kapcsolatban annak lehetünk tanúi, ahogy egy ember elkezd bízni a világban és saját magában. Nagy Ricsinek az a dolga, hogy az Isten áldotta tehetségével ne elégedjen meg, hanem dolgozzon és menjen tovább. Amikor pedig nehezebben birkózik meg valamivel, az ne keserítse el, hanem küzdjön meg a problémával. Borbély Ricsinek pedig vállalnia kell önmagát, és nem szabad azon gondolkodnia, hogy mi a kifizetődő, vagy mi a sikeres. Ez egy nehezebb út, viszont messzebbre visz.

Szabó Richárd a negyedik élő show-ban esett ki. Nézd meg, mit nyilatkozott az énekes és mentora közvetlenül az adás után:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.