Andelic Jonathan: "G-nek egyetlen nyalókája volt, és el kellett döntenie, melyik gyerekének adja"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor Little G Weevil mentor X-Faktor 2014 Andelic Jonathan kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Most pont úgy érzem magam, mint akit egy álomból ráztak fel" - nyilatkozta a Life.hu-nak az X-Faktor kiesője Andelic Jonathan, akit mentora küldött haza. Little G ismét szembekerült minden mentor rémálmával. Mekkora felelőssége van abban, hogy most Jonathan esett ki? Közvetlenül az élő adás után készült interjújúnkból kiderül.
Andelic Jonathan megmutatta, milyen volt a mini Jotahttp://www.life.hu/bulvar/20141105-andelic-jonathan-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-megmutatta-milyen-volt-gyermekkoraban.htmlRéges-régi képet posztolt gyermekkorából az idei X-Faktor egyik énekese, Jota, amelyen éppen édesapja gondoskodó kezei közé került.TV + Bulvár--Little G Weevil: "Templomból jövet kértem meg a feleségem kezét"http://www.life.hu/bulvar/20141015-little-g-weevil-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-templombol-jovet-kerte-meg-a-felesege-kezet.htmlLittle G Weevilt akkor zavartam meg, amikor épp a mentoráltjaival a próbateremben dolgozott. Az X-Faktor mentorával munkáról, családról, szerelemről és a mentoráltjairól beszélgettünk.TV + Bulvár--Little G a pesti éjszakában ismerte meg Tóth Gabithttp://www.life.hu/bulvar/20141022-little-g-weevil-az-idei-x-faktor-mentora-a-pesti-ejszakaban-ismerte-meg-toth-gabit.htmlAz idei X-Faktor Amerikából hazatért mentora arról beszélt, Tóth Gabit kislánykorából ismeri a pesti éjszakából.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.