Vicces karácsonyi pulcsi pároknak

Forrás: www.theoriginalfactoryshop.co.uk/ -
karácsony ajándék szerelem pár pulcsi cuki vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült minden idők legcukibb és egyben legbizarrabb karácsonyi ruhadarabja, a pároknak készült pulóver. 

A ruhadarab különlegessége, hogy a két pulcsihoz mindössze három ujj tartozik, így egész nap melegen tarthatják egymást a párok, miközben kéz a kézben töltik az egész napot.

Forrás: www.theoriginalfactoryshop.co.uk/

A fenyőfadíszítés és egy jó pulykasült késsel-villával való elfogyasztása nehézkesnek tűnik, ezért inkább a kanapén összebújáshoz javasoljuk, esetleg rokonlátogatásokhoz, mikor nem szeretnél elszakadni a párodtól, nehogy a távoli nagynéni faggatózni kezdjen.

Ha lemaradtál volna az idei karácsonyi szezon másik őrületéről, az újragondolt rénszarvasos pulcsiról, itt megnézheted!

Most erről a sírós karácsonyi videóról beszél mindenkihttp://www.life.hu/news/20141114-karacsonyi-videot-csinalt-a-sainsburys.htmlAz ünnepek közeledtével egyre több cuki, megható, vicces és sírós videó lesz látható. A Sainsbury's cég is előrukkolt egy ünnepi kisfilmmel. News--Itt az idei első karácsonyi cuki videóhttp://www.life.hu/news/20141107-az-elso-karacsonyi-videot-iden-a-john-lewis-aruhazlanc-keszitette-el.htmlIsmét a John Lewis áruház rukkolt elő az idei év első karácsonyi reklámfilmjével.NewsOrigoKarácsonyszinglik: akiket a szeretet ünnepén dobtakhttp://www.life.hu/intim/20140110-frei-tamas-bejegyzese-kapcsan-vizsgaljuk-miert-szakitunk-karacsonykor.htmlTűlevelű férfilélek: Kerüld el a karácsonyi szakítást! című cikkünkben összeszedtük, mire kell figyelni az ünnepek alatt ahhoz, hogy a pároddal kezdhesd az újévet. A tendenciák azonban azt mutatják, elkerülhetetlenek a karácsonyi szakítások. Szenteste ugyanis van, aki gyűrűt talál a fa alatt, de olyan is, akinek eljegyzés helyett inkább kiteszik a szűrét.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.