Kulcsár Edina válogat a milliós értékek között

váza Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. világverseny Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország Szépe megtalálta a tökéletes ajándékot, amit a világversenyre visz magával. Azt viszont nem vállalta, hogy a méregdrága brill fülbevalót felveszi.

Hiába ajánlottak fel egy körülbelül 6 millió forint értékű fülbevalót Edinának, hogy a londoni Miss World világversenyen viselje, csak egy többmillió forint értékű Zsolnay vázával mer útra kelni.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Minden induló visz egy nemzeti ajándéktárgyat, amelyekből kiválasztják a tíz legszebb darabot és elárverezik hátrányos helyzetű gyerekek számára. Én ezt a hungarikumot, egy egyedi tervezésű Zsolnay vázát viszem magammal, amit gyémántok és igazgyöngyök díszítenek. Szerintem ez kifejezetten magas színvonalú ajándék, visszaadja a magyarságot. Duplafalú, lehet folyadékot beletenni, nem csak dísznek jó" – árulta el Edina, akinek hiába ajánlottak fel egy csodaszép fülbevalót a versenyre, nem kért belőle.

"Már úgyis annyi mindenre kell majd figyelnem, azt nem vállaltam, hogy erre a többmillió forint értékű fülbevalóra is vigyázzak. Pedig nagyon tetszik, de a verseny kimenetele tényleg nem ezen múlik. Alig várom, hogy induljak, már izgatott vagyok. Anyukám utánam fog utazni Londonba, és a párom is meglátogat majd egy napra" - tette hozzá az egyik legszebb magyar lány.

Kulcsár Edina: "Sohasem voltam nagyravágyó"

Kulcsár Edinával a felkészülés ideje alatt a Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra beszélgetett. Rákérdezett többek között arra is, milyen volt másfél szobás lakásban élni: "Nem titok, hogy szerény körülmények között nőttem fel. Sohasem voltam nagyravágyó, nem azt képzeltem, hogy majd villában fogok élni, és rengeteg pénzem lesz. Mindig arról álmodoztam, hogy lépésről lépésre jutok előbbre. Amikor a dédivel piacra mentünk, és cipeltük a szatyrokat hazafelé, mindig azt gondoltam, milyen jó lesz, ha majd egyszer autóval viszem őt haza bevásárlás után. Olyan jó volt, amikor 19 évesen meglett az első kisautóm, és tényleg segíthettem neki! A dédi nagyon fontos nekem. Mindig imádkozom, hogy még jó sokáig maradjon velünk! Már 83 éves, de hála istennek semmi baja! Szerintem azért ilyen fiatalos, mert minden nap átmegyek hozzá, együtt vagyunk, beszélgetünk - nekem nincs is sok barátom. Ő van, anyu és a párom, meg az anyukája. Bennük bízom meg igazán."

Kíváncsi vagy, kikkel beszélgetett még Szily Nóra? Itt megtalálhatod a Life.hu sztárszerzőjének az összes interjúját összegyűjtve.
Rengeteget fogyott Kulcsár Edina http://www.life.hu/bulvar/20141118-kulcsar-edina-a-tv2-aktivjaban-meselte-el-hogy-keszul-a-miss-world-hungary-versenyre.html Fürdőruha-próbára kísérte el az Aktív stábja Kulcsár Edinát. Magyarország legszebb lánya közben elárulta, hogy a világversenyen a 10 legszebb lány közé szeretne bejutni. TV + Bulvár Origo Kulcsár Edina lecsúszott a dobogó legfelső fokáról http://www.life.hu/bulvar/20141112-kulcsar-edina-keszul-a-2014-es-londoni-miss-world-szepsegversenyre.html 2014. december 14-én rendezik meg Londonban a Miss World szépségversenyt. Bár ott szigorú - több szempontot figyelembe vevő - szakmai zsűri dönt majd a lányok sorsáról, az interneten léteznek olyan oldalak, ahol lehet szavazni a szépségekre. Hogy áll most Kulcsár Edina? Mutatjuk! TV + Bulvár -- "Ez nem egy angol verseny!" - Kulcsár Edina reagált a vérciki kommentekre http://www.life.hu/bulvar/20141111-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014es-gyoztese-reagalt-az-ot-cikizo-kommentekre-amit-angol.html A Magyarország szépe győztese, Kulcsár Edina támadások kereszttüzébe került világversenyre szánt kisfilmje miatt. A szépség közösségi oldalán magyarázkodott az angol videó kapcsán. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.