Vidám falfestmény került egy 18. kerületi iskola falaira

Forrás: Facebook/Színes Város Csoport -
színes iskola XVIII. kerület tájkép falfestmény Színes Város Csoport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mesebeli tájképet festett a Színes Város Csoport a 18. kerületi Kandó Téri Általános Iskola egyik épületének falára. Ilyen szép épületben még a tanulás is könnyebben mehet!

A Színes Város Csoport, Magyarország első köztérszínesítő szervezete már nemcsak a belvárosban szépíti az épületeket. Legutóbb a 18. kerületben festették meg a Kandó suli homlokzatának egy részét. A művészek: Jánosi Anna és Bakó Tamás voltak.

Forrás: Facebook/Színes Város Csoport

A falfestmény hétfői átadásán Magyar Márta, az iskola igazgatója azt mondta, hogy a szeptemberben birtokba vett új, három tanteremből álló épület falaira került festmény jól illeszkedik az intézmény fenntartható fejlődéssel kapcsolatos törekvéseihez.

Forrás: Facebook/Színes Város Csoport

A tervek szerint tavasszal, az épület oldalsó, szabad felületein a gyerekek is kipróbálhatják saját tehetségüket a Színes Város Csoport művészeinek irányítása mellett – írja az MTI.

A Színes Város korábban az újpesti távhővezetéket varázsolta színesebbé.

Melyik a legszínesebb magyar falu? Kattints IDE és cikkünkből kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.