pszichológus RTL 2 ValóVilág 7 kizárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pszichológiai tesztre hivatkozva, már szinte a ValóVilág-villa kapujából küldték haza Ivanics Tündét. A lány megzuhant, és kijelentette, jogi útra tereli az ügyet.

A lány a Facebookján adta hírül, hogy mi történt: "Sajnálattal közlöm, hogy kizártak a játékból, mert kaptunk egy új pszichológust, aki újra megvizsgált és állítása szerint agresszív lennék, és nem bírnám a játékot. Szóval ne várjatok arra, hogy látni fogtok a tv-ben, mert nem. Nem szeretném, hogy most rám írjatok, senkivel sem szeretnék beszélni, kell egy pár nap, hogy ezt a hírt feldolgozzam. Köszönöm" - olvasható Tünde közösségi oldalán, majd a Borsnak pananaszolta el, hogy kiszúrtak vele.

Forrás: Ivanics Tünde/Facebook

"Kihúzta az RTL Klub a lábam alól a talajt! Kártérítést sem kaptam, pedig még az albérletemet is fel kellett mondanom a valóságshow miatt" – mondta el Ivanics Tünde, aki a héten költözhetett volna be a ValóVilág 7 villájába, ám az utolsó pillanatban egy pszichológiai tesztre - ön- és közveszélyesnek minősítették - hivatkozva hazaküldték.

Azt mondja, nyáron pedig minden apró részletben megegyezett a produkció munkatársaival, kisfilmet forgattak róla, részt vett a hivatalos fotózáson is, még szerződést is kötöttek vele, bár a neki járó példányt nem kapta meg. "Egy idegen szakemberrel kellett találkoznom csütörtökön, akivel körülbelül egy órát beszélgettem. Úgy gondoltam, minden rendben van, de aztán a műsor szerkesztői azt mondták, azonnal távoznom kell és nem költözhetek. Állítólag az új szakvélemény szerint veszélyes lehetnék a társaimra" - tette hozzá.

"Azt sem tudom, hogy mi van a szerződésben, amit aláírtam. Még meg kell szereznem, de amint hozzájutok, azonnal ügyvédhez fordulok" – határozta el magát.

"Tündének is részt kellett vennie pályaalkalmassági vizsgán, amelyen sajnos elbukott, de a részletekről titoktartási kötelezettségünk miatt nem beszélhetünk. Esete nem különleges, a VV történetében ez már többször előfordult. A játékosok szerződése pedig egyértelműen leírja, hogy a beköltözésig a produkció bármikor megváltoztathatja a döntését" - nyilatkozta a napilapnak a ValóVilág-produkció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.