Kozsó hétvégén már tolószékben koncertezik?

www.amokfutok.hu -
agyműtét Ámokfutók koncert fellépés tolószék Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A súlyos agyműtéten átesett énekes szombaton már tolószékben ülve léphet fel – legalábbis a koncertszervező szerint ilyen forgatókönyv is van.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kozsón súlyos agyműtétet hajtottak végre néhány hete egy vidéki kórházban. Az énekes a hírekkel ellentétben nem volt kómában, felépülése mégis több hónapot vehet igénybe. Úgy tűnik, az Ámokfutók frontembere minden erejével a gyógyulásra koncentrál és hétvégén már színpadra is léphet a Total Dance Fesztiválon – tudta meg a Bors.

www.amokfutok.hu

„Sok pozitív dologról beszélhetnénk, ami Kozsó állapotát illeti, de nincs felhatalmazásunk, és a legfontosabb egyébként is az, hogy szép csendben gyógyuljon" – mondta Mára Krisztián a szervezők képviseletében.

A bulvárlap egyébként úgy értesült, az Ámokfutók frontembere valószínűleg kerekesszékben gördül színpadra. A színpadot építő munkásokat ugyanis arra utasították, hogy a pódium tolószékkel is megközelíthető legyen.

A rendezvény szervezője elismerte, hogy van ilyen terv. „Kozsónak sokat jelentene, ha a rajongók szeretetét személyesen is érezhetné, és a köszönetét is szeretné kifejezni, hogy ennyi támogatást kap, mint az elmúlt hetekben. Ám a döntés az ő kezében van, és az állapotától is függ" – tette hozzá Mára.

Morbid baki a Rockmúzeumban - Élve temették el Kozsóthttp://www.life.hu/bulvar/20141117-a-budapesti-rockmuzeum-halottnak-hitte-kozsot-b-toth-laszlo-bocsanatot-kert.htmlSzegény Kozsó! Az Égi zenészek termében - ebben a helyiségben emlékeznek meg az elhunyt zenei nagyságokról - állították ki a fotóját a budapesti Rockmúzeumban.TV + BulvárEl sem mozdul Kozsó ágya mellől barátnője – könnyeivel küszködve adott interjúthttp://www.life.hu/bulvar/20141104-kozso-baratnoje-keira-es-operalo-orvosa-adott-interjut-az-aktivnak.htmlKozsó állapotáról barátnője, Keira és operáló orvosa nyilatkozott az Aktívban.TV + BulvárOrigoKozsó barátnője üzent – türelmet kérthttp://www.life.hu/bulvar/20141031-kozso-enekes-az-amokfutok-egyuttes-frontemberenek-baratnoje-keira-uzent-az-enekes-egeszsegi.htmlAz énekes barátnője, Keira egyelőre nem sokat árult el, ezek szerint még mindig válságos Kozsó állapota.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.