Szétphotoshopolták Liptai Claudia címlapfotóját?

vékony Photoshop TV2 fogyás címlapfotó Liptai Claudia inStyle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A decemberi inStyle magazin borítójáról Liptai Claudia néz vissza ránk. A dögös műsorvezető közösségi oldalán is elbüszkélkedett vonzó címlapfotójával, amin azonban a kommentelők szerint a szokásosnál is vékonyabbnak tűnik Clau. Csak nem egy kis Photoshop?

Liptai Claudiát elegáns, fekete szettben fotózták le az InStyle decemberi címlapjára. Mi tagadás, a TV2 sztárja remekül fest, így nem csoda, hogy ő is elégedetten osztotta meg a címlapot és egy belső fotót a hivatalos közösségi oldalán. Kattints IDE a felvételekért!

Forrás: TV2

„Megtörtént. Mindig csodálva néztem az InStyle címlapon szereplőket. Vágytam rá, hogy a belső oldalakon gyönyörű divatfotókon szerepeljek. És most itt van a kezemben. Egy remek interjúval kombinálva. Panka volt az első, akinek megmutattam. Elégedetten annyit mondott: 'Na anya, most a körmöd is tetszik!' – írta büszkén Clau, aki rajongóitól rengeteg dicséretet bezsebelhetett:

„Olyan ez a Clau, mint a jó bor... és ezt egy nő írja, ami duplán számít..."- így az egyik hozzászóló.

„Te vagy a példakép!!! Bomba jól nézel ki és nagyon Tisztellek!"- ujjongott egy másik rajongó.

„Claudia csodállak! Egyre szebb, csinosabb és fiatalabb leszel!" – fűzte hozzá egy másik hölgy.

Néhány kommentelő azonban Photoshopra gyanakszik. Feltűnt nekik, hogy Claudia jó néhány évvel fiatalabbnak tűnik a fotókon, a feje a testéhez képest nagyobb, a lába pedig olyan vékony, mint egy modellé.

Menedzsmentje röviden csak úgy reagált a képmanipulálási hírekre: „ők csak az alapanyagot adták."

Nemrég egy blogger vallotta be a rajongóinak, hogy átverte őket, mert valójában nem is olyan karcsú, mint a képein állította. Nem sokkal később egy modell akadt ki azon, hogy agyonphotoshopolták a testét. "Ez az én testem! Nem vagyok hajlandó olyan cég vagy ember mellé állni, amelyik azt állítja, a vékonyabb jobb. Minden nő gyönyörű és mindannyian különböző méretűek és alkatúak vagyunk. Ez az iparág tiszta őrült!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.