A decemberi inStyle magazin borítójáról Liptai Claudia néz vissza ránk. A dögös műsorvezető közösségi oldalán is elbüszkélkedett vonzó címlapfotójával, amin azonban a kommentelők szerint a szokásosnál is vékonyabbnak tűnik Clau. Csak nem egy kis Photoshop?

Liptai Claudiát elegáns, fekete szettben fotózták le az InStyle decemberi címlapjára. Mi tagadás, a TV2 sztárja remekül fest, így nem csoda, hogy ő is elégedetten osztotta meg a címlapot és egy belső fotót a hivatalos közösségi oldalán. Kattints IDE a felvételekért!  

Forrás: TV2

„Megtörtént. Mindig csodálva néztem az InStyle címlapon szereplőket. Vágytam rá, hogy a belső oldalakon gyönyörű divatfotókon szerepeljek. És most itt van a kezemben. Egy remek interjúval kombinálva. Panka volt az első, akinek megmutattam. Elégedetten annyit mondott: 'Na anya, most a körmöd is tetszik!' – írta büszkén Clau, aki rajongóitól rengeteg dicséretet bezsebelhetett:

„Olyan ez a Clau, mint a jó bor... és ezt egy nő írja, ami duplán számít..."- így az egyik hozzászóló.

„Te vagy a példakép!!! Bomba jól nézel ki és nagyon Tisztellek!"- ujjongott egy másik rajongó.

„Claudia csodállak! Egyre szebb, csinosabb és fiatalabb leszel!" – fűzte hozzá egy másik hölgy.

Néhány kommentelő azonban Photoshopra gyanakszik. Feltűnt nekik, hogy Claudia jó néhány évvel fiatalabbnak tűnik a fotókon, a feje a testéhez képest nagyobb, a lába pedig olyan vékony, mint egy modellé.

Menedzsmentje röviden csak úgy reagált a képmanipulálási hírekre: „ők csak az alapanyagot adták."

Nemrég egy blogger vallotta be a rajongóinak, hogy átverte őket, mert valójában nem is olyan karcsú, mint a képein állította. Nem sokkal később egy modell akadt ki azon, hogy agyonphotoshopolták a testét. "Ez az én testem! Nem vagyok hajlandó olyan cég vagy ember mellé állni, amelyik azt állítja, a vékonyabb jobb. Minden nő gyönyörű és mindannyian különböző méretűek és alkatúak vagyunk. Ez az iparág tiszta őrült!"