Ilyen képet se láttunk még Bódi Sylviről

modell Bódi Sylvi pedikűr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modellről általában olyan fotók kerülnek elő, amelyeken mindig megcsodálhatjuk tökéletes idomait. Most azonban egy egészen más képpel örvendeztette meg a rajongókat.

A dzsungel szépségéről az a hír járta, hogy megint a paradicsomban nyaral, pedig ennek nem sok köze van a valósághoz. Sylvi ugyanis egy olyan fotót tett ki a közösségi oldalára, amely épp pedikűrözés közben készült, karjában pedig egy édes csecsemő van.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)

,,A napilapok szerint Balin szörfözöm. Szerintem meg itthon pedikürözik a lábam. Nem is akármilyen társaságban! :))" - írta a modell közösségi oldalán.

Sylvi a párkeresésről

,,Ha elmegyek valakivel kettesben vacsorázni, az nem kettesben van, hanem huszonkettesben, hisz mindenki néz. Ezt nem mindig szeretik a férfiak. Szeretnének birtokolni, de hát van egy csomag, ami a Bódi Sylviséggel eddig együtt járt, és az megnehezíti" - mesélte nemrég a modell a Life.hu Sztárszerzőjének, Szily Nórának. A teljes interjút itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.