Kerényi Miklós Gábor vita Majka Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híja volt csak, hogy nem tört ki nagyobb botrány a Rising Star vasárnapi élő show-ja előtt: Majka és Kerényi Miklós Gábor ugyanis csúnyán összekülönbözött. 

A Blikk úgy tudja, pánikhangulat alakult ki a stábban, a Kossuth-díjas rendező ugyanis ott akarta hagyni az egész műsort két órával a kezdés előtt. Csak a rendezők könyörgésére békült ki Majkával, aki szerinte nem megfelelő stílusban beszélt vele.

Forrás: TV2

Az incidenst a stáb egyik tagja mesélte el a napiliapnak: az történt, hogy a kezdés előtt behunyt szemmel pihenó Kerónak beszólt Majka: „Tanár úr, alszik?!” Erre kapta fel a vizet a Kossuth-díjas rendező, aki azonnal visszaszólt keményen, amiből hatalmas vita kerekedett. "Nem sok híja volt, hogy egymásnak ugorjanak. Szerencsére a köztük lévő távolság elég nagy volt, hogy odaugorjon néhány munkatárs, de szinte megfagyott a levegő. Kerényi közölte: vele sehol nem beszélhetnek így, és elindult kifelé a stúdióból " - tette hozzá a stábtag, aki azt is elmesélte, hogy a rendezők nagy nehezen kibékítették őket.

"Én szeretem, ha közvetlen stílusban beszélgetünk, s ebben a fiatalokkal is jól megértetem magam. Azt azonban nagyon fontosnak tartom, hogy ez mindig bizonyos határok között történjen… Tulajdonképpen nem történt más, mint ezeknek a határoknak a tisztázása, csak éppen az adás előtti feszültség emelt hangnemében. Majkával pedig, aki szerintem remekül végzi a feladatát, azóta is nagyon jó a kapcsolatunk" - reagált a hírre a lapnak Kerényi, Majka pedig ennyit fűzött hozzá a történtekhez: "KERO nehéz ember, én is nehéz ember vagyok. De minden problémát át lehet hidalni azzal, ha elfogadóbbak, toleránsabbak vagyunk egymás iránt, ez a lényeg".

Így látjuk mi a Rising Start

Katz Dávid a Life.hu cslebszomorító riportere hétről hétre a tehetségkutatóra kapcsol. Hogy mit gondol a műsorvezető-választásról, arról itt olvashatsz, a Rising Star leggyengébb pontját pedig itt vesézi ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.