Fáradtságra hivatkozva váltótársat kért szerepére Kárász Róbert, aki kedvese oldalán lépett színpadra a Magánnyomozók című darabban.

Két hónapja még büszkén feszített színészként kedvese, Róza mellett Kárász Róbert, a műsorvezető azonban kimerültségre hivatkozva váltótársat kért, így Róza kapott egy jóképű új pasit maga mellé – írja a Blikk

Forrás: TV2

„A Gergely Teather krimikomédiája nagyon sikeres, rengeteget jár vidéki fellépésre a társulat, de a mokkás heteken egyszerűen már nem bírtam, hogy hajnalban érünk haza egy távolabbi előadás után, és háromnegyed ötkor kelnem kell a reggeli műsorvezetés miatt. Volt olyan, hogy le sem tudtam feküdni, ezért muszáj volt kettős szereposztást kérni. Moravetz Levente rendező választotta ki Buch Tibort, aki a Magánnyomozók sorozatból ismert, de most a betörő szerepét vette át tőlem. A szabad hetemen azért bevállalom a színpadot, mert a párommal nagyon izgalmas ott is szerelembe esni" – magyarázta Kárász, aki érettségi után próbálkozott a Színművészeti Főiskolán, de az első kudarc után feladta.