A nyílt utcán erőszakoltak meg egy nőt Miskolcon

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak támadás Törd meg a csendet! Miskolc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemi erőszaknak esett áldozatul múlt szombaton késő délután egy fiatal nő Miskolcon. A nyílt utcán érte a támadás.

Törd meg a csendet!

Segíts abban, hogy a szexuális erőszakról való beszéd ne legyen tabu. Ha szexuálisan bántalmaztak, vagy tudomásodra jutott olyan eset, ahol valaki más áldozattá vált, akkor írj nekünk a TORDMEGACSENDET@LIFE.HU e-mail címre. Segítsünk együtt, hogy ez mással ne történhessen meg!

A kapucnis pulóvert viselő férfi a nyílt utcán, a Szent Anna tér közelében támadta meg a 20 év körüli áldozatát, akit a bokros részre vonszolt. Dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a Miskolci Rendőrkapitányság folytat eljárást az ügyben, de annak részleteiről – a nyomozás érdekeire hivatkozva – bővebbet nem mondott – tudósít a boon.hu.

Forrás: Thinkstock

A portál szerint legutóbb az Avason, a jezsuita gimnázium mögött támadtak meg egy nőt hasonló szándékkal közterületen. Akkor a bokros, elhagyatott részen napozó nőre vetette rá magát egy férfi, és kést szorított a nyakához. Mivel a nő menekülni próbált, a támadó többször is megszúrta áldozatát, majd elfutott a tetthelyről. Egy közeli kisboltban kért segítséget, életét csak a szakszerű orvosi ellátásnak köszönheti.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot! Szexuális erőszak esetén hívható a NaNE segélyvonala is a 06-80-505-101 számon (hétköznap este 6 és 10 között), illetve a KERETkoalícióis elérhető az ingyenesen hívható kék számon, a 06-40-630-006-on! Mindhárom vonalon felkészült szakemberek fogadják a hívásaitokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.