Gyerekek helyett álltak be mézeskalácsot sütni a zenészek, nem így tervezték

advent Kefir koncert Lányi Lala Csordás Tibor Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az adventi készülődés elsősorban a gyerekek kedvenc időtöltése, hatalmas élményt jelent számukra a közös mézeskalácssütés vagy adventi koszorú készítése. A Crossover Symphonic sztárjai adventi koncertjük előtt mézeskalács- és kézműves csokoládé készítéssel hangolódtak az ünnepekre, de a hozzájuk tartozó gyerekek nélkül.

Családi elfoglaltságot szerveztek a koncert fellépői és gyermekei számára egy budai étteremben, ahová a zenészeket és gyermekeiket várták közös mézeskalácssütésre. A sztárok megérkeztek, a gyerekek viszont nem tűntek fel. Végül Csordás Tibor, Lányi Lala, Vastag Tamás és a szerelmével nemrég összeköltözött Kefír kénytelenek voltak maguk beállni a süteménykészítéshez, így róluk hamar kiderült, hogy nemcsak jó hanggal, de igazán jó kézügyességgel is rendelkeznek. A szívecskés mézeskalácsra különböző zenével és a karácsonnyal kapcsolatos figurákat rajzoltak, majd a mézes csemegéket a Gézengúz Alapítványnak juttatták el.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A kisfiam egy különleges szakkörbe ment ma délután, annyira szereti, hogy nem volt szívem elhozni ide, pedig biztos vagyok benne, hogy mézeskalácsot is szívesen sütött volna" – mondta Lányi Lala, aki gyermeke helyett is helytállt a sütögetésben.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


A Crossover Symphonic Live december 13-i adventi gáláján, ahol ikonikus könnyűzenei előadók világa találkozik a klasszikus zenével, rajtuk kívül Radics Gigi és Gájer Bálint lép színpadra.

A legegyszerűbb adventi koszorúhttp://www.life.hu/advent/dekor/20131120-keszits-otthon-adventi-koszorut-ket-perc-alatt.htmlHa nincs időd magad elkészíteni vagy nem találtál az üzletekben olyan adventi koszorút, ami igazán megtetszett volna, néhány pillanat alatt elkészítheted a sajátodat.DekorOrigoRumpuncs, angyalkák - adventi hétvége: Nürnberghttp://www.life.hu/lifeutazas/20131202-utazas-adventkor-rumpuncs-es-angyalkak-romantikus-hetvege-nurnbergben.htmlTíz évszázadnyi látnivaló és a világhírű karácsonyi vásár teszi örök élménnyé a nürnbergi látogatást. A Rajna-völgyi város idilli helyszín a kikapcsolódásra és a meghitt ünneplésre, ahol olyan érdekességeket láthatsz, mint sehol máshol az országban.UtazásKészíts magad adventi naptárat - néhány perc az egész!/archivum/karacsony/20131113-keszits-magad-egyszeru-adventi-naptarat-gyorsan.htmlNincs izgalmasabb, mint várni a karácsonyt - pláne ha saját készítésű naptár segít visszaszámolni a napokat!Karácsony

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.