Nem semmi a csaj! Vörös ruhában hergeli a férfiakat VV Éva

Forrás: VV Éva/facebook -
VV Éva szexi fotó piros ruha posztolás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint Baukó VV Éva ismeri az okos lány meséjét. Ruhában is volt meg nem is azon a szexi fotón, amelyet szerdán tett ki közösségi oldalára.

A ruhát egy kicsit minden rajongója sokallja - a nők szerint túl rövid, a férfiak szerint viszont ennyi se kéne rá.

Forrás: VV Éva/facebook

Szerintünk Éva jól néz ki, ezért nem kell szégyenkeznie formás idomaiért. Gratulálunk!
Viszont egy jó tanács nagyanyáink házi praktikái közül: felfázás ellen meleg, levendulás ülőfürdőt javaslunk majd.

Népítélet: VV Dávidot szavazták ki a nézőkhttp://www.life.hu/bulvar/20141126-a-valovilag7-elso-kiesoje-vv-david.htmlMegvan a ValóVilág 7 első kiesője. A nézők hat nap villalét után VV Dávidot küldték haza, a szimpátiaszavazáson rá voksoltak a legkevesebben. A helyére Robin költözött, akit egy szakítás űzött a villába. TV + Bulvár--Így még biztosan nem láttad Alföldi Róbertet...http://www.life.hu/bulvar/20141126-nyolcvanas-evekbeli-sorozatban-a-mi-tu-hazban-szerepel-alfoldi-robert.htmlEmlékeztek még a Mi-Tu-Ház című sorozatra? A magyar tévén vetítették még a 80-as években ezt a háztartásban hasznosítható ötleteket adó és olcsó megoldásokat kínáló műsort, amely amolyan csináld magad megoldásokat kínált... TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Éva és Aleska eladó egy éjszakára - akár együtt ishttp://www.life.hu/bulvar/20141126-vv-eva-es-aleska-elado-egy-ejszakara-akar-egyutt-is.htmlVV Éva és VV Aleska Diamond árucikk lett. A két dzsungellakót bárki megrendelheti együtt és külön-külön is - ráadásul karácsonyra és szilveszterre még szabadok.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.