Ennivaló állatkák és félmeztelen állatorvosok – ezt a fotósorozatot csak imádni lehet!

boci kutya állat fotósorozat jótékony cél naptár vetkőzés állatorvos hallgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudjuk eldönteni, hogy az állatorvostanhallgató srácok vagy az általuk szeretgetett kutyusok a cukibbak az alábbi fotósorozaton.

Mi lehet jobb egy félmeztelenül pózoló pasinál? Sok félpucér férfi és még néhány ennivaló állatka.

Forrás: Cornell University/Omega Tau Sigma

Nem csoda, hogy a közelmúltban már el is keltek a Cornell Főiskola állatorvostanhallgató diákjai által készített naptárjai, amelyek tele vannak csupa-csupa dagadó izommal és cuki négylábúval, mint például bocikkal és kutyákkal. (A képen éppen előbbivel.)

Aki a kutyákat szereti, az rossz ember nem lehet. Aki pedig még az ingjét is hajlandó ledobni a kedvükért? Na, azt már inkább nem fokoznánk. Az ITT látható félmeztelen pasik pontosan ezt tették a menhelyes négylábúkért - nekünk pedig maradt a nyálcsorgatás.

A kalendáriumokból befolyt összeg azonban nem is kerülhetett volna jobb helyre: a pénzt az utolsó fillérig az állataikról gondoskodni nem tudó gazdik kapják. A fotósorozat további képeit IDE kattintva nézheted meg.

Szupercuki kutya, akit nem lehet felébresztenihttp://www.life.hu/news/20141110-a-cuki-kutyat-chloet-nem-tudja-felebreszteni-gazdija.htmlEgy tüneményes kutya az internet új sztárja, akit gazdája hiába próbál meg felébreszteni, ő csak alussza tovább édes álmát. Figyelem, cuki videó következik!NewsOrigoChristian Grey félmeztelen - Jön A szürke ötven árnyalatának új előzetesehttp://www.life.hu/kult/20141107-a-szurke-otven-arnyalatanak-masodik-elozetese-novemberben-jon.htmlBár egy hetet még várnunk kell a nők millióit rabul ejtő erotikus regény filmes változatának teljes trailerére, a készítők 10 másodperccel csillapítják a rajongók kíváncsiságát.KultOrigoEgymás félpucér testét mosta Bunyós Pityu és Pars Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20141106-bunyos-pityu-es-pars-krisztian-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-egyutt-zuhanyozott.htmlSzürreális jelenetnek lehettünk tanúi a Celeb vagyok, ments ki innen! szerdai adásában. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.