A nézők döntöttek: az X-Faktor 100. adásából Borbély Ricsi esett ki

Fotó: Polyák Attila - Origo -
X-Faktor jubileum X-Faktor 2014 kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarországi X-Faktor századik adása sok tekintetben emlékezetes marad. A mentorok ismét nem tudtak döntésre jutni, így a nézők szavazatai alapján Borbély Ricsi esett ki a versenyből.

Tóth Gabi szerint nem a Tha Shudrasnak és Borbély Ricsinek kellett volna párbajoznia. A mentornő elcsukló hangon dicsérte mindkét együttest. Könnyek között mondta ki Borbély Ricsi nevét.

Alföldi Róbert is csak kereste a szavakat. Elmondta, hogy a Tha Shudras nagyon közel áll hozzá, Borbély Ricsivel pedig nagyon sokat dolgozott, hogy idáig eljussanak. A mentor a párbajdalok alapján döntött: valami pluszt érzett Borbély Ricsi dalában, ezért a Tha Shudrast küldte haza.

Little G sokat és unalmasan beszélt, végül kizárólag a párbajdal alapján a Tha Shudrast küldte haza.

Szikora Róbert szerint Borbély Ricsinek a színpadon a helye (annak ellenére, hogy sokszor ostorozta) annak ellenére, hogy nem mindig tud adni. A Tha Shudrastól olyan ízt és fényt kapott, ami megmozgatta a lelkét. Ő Borbély Ricsit küldte haza... Ezért kellett a nézőknek dönteni.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A legkevesebb szavazatot Borbély Ricsi kapta. Könnyek között búcsúzott a versenytől.

Ha kíváncsi vagy, mi történt a 100. élő show-ban, akkor kattints ide. A Life.hu végig ott volt az RTL Klub stúdiójában. Ha viszont azt szeretnéd tudni, milyen volt a hangulat az adás előtt, akkor nézd meg tudósításunkat itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.