Hatalmasat zakózott a Rising Star díszletében Majka

Forrás: TV2 -
betegség pihenés Majka Rising Star csúszás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betegen vezette a vasárnap esti Rising Start Majka. A műsorvezető a Facebookján ír arról, hogy túlhajtotta magát, ráadásul egy kisebb baleset is érte az adás szünetében. Persze, ahogy többnyire, úgy most ezt is viccesen tálalta. Mi pedig elképzeltük...

"Egész héten napi 12-14 óra betegen... Nem szoktam panaszkodni, de most megteszem..." - kezdi a közösségi oldalán Majka, majd hozzáteszi, hogy a fellépései, a Hal a tortán-forgatásai miatt szinte semennyit sem tudott pihenni, ráadásul lázas beteg volt. Majka arról is ír, hogy vasárnapra, a Rising Star élő adására pedig már nagyon rossz bőrben volt.

Forrás: TV2

"Éreztem, hogy elfogyott az erőm már estére... De annyira, hogy két párbaj szünetében kiugrottam elszívni egy cigit, és olyan dolog történt ami már nagyon rég. ELESTEM B**DMEG! Szakadt az eső és megcsúsztam valami szaron... Rajtam a csilli-villi ruci, 4 perc múlva jövünk vissza reklámról, én meg nyakig sárosan ott állok a milliárdos díszletben. Megoldották, profik. Vagyis én profin estem! Kaszkadőr is vagyok na! Bár az egyik gesztikulálás közben lehetett látni, hogy koszos a tenyerem!" - sztorizta el a most már gyógyulófélben lévő Majka.

Beszólt a TV2-nek Vujity Tvrtko - Kihúzhatja a gyufát a munkahelyén a riporter?http://www.life.hu/bulvar/20141201-vujity-tvrtko-a-tv2-naploja-megszuntetese-miatt-szolt-be-a-csatornanak.htmlNem indul újra a Napló. Ez már biztos, és már az egykori munkatársai sem csinálnák tovább. De azért, aki akar, az egy megosztással kampányolhat érte.TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra egy rikácsoló spiné, Majka ózdi suttyógyerekhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-ordog-nora-es-majka-a-rising-star-musorvezetoi-internetes-kommenteket-olvastak.htmlA kommentelők nem kímélik a Rising Star műsorvezetőit, Ördög Nórát és Majkát sem. Ők pedig a maguk módján reagáltak ezekre.TV + Bulvár--VV Dóri: "A történelem csak egy általános kamu"http://www.life.hu/bulvar/20141127-vv-dori-a-valovilag7-jatekosa-szerint-a-piramisokat-foldonkivuliek-epitettek-a-tortenelem-pedig-nagy.htmlÚj alapokra helyezte történelmi ismereteinket VV Dóri. Ráadásul eddigi röpke tévés pályafutása alatt nem is először. De legalább van min szórakoznunk, az idő úgysem szívderítő. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.